Powered By Blogger

joi, 29 septembrie 2016

RODICA ELENA LUPU - De ce au dispărut cărțile despre daci? De ce mărturiile genezei poporului român sunt amânate?

Războiul de 2.000 de ani împotriva geto-dacilor. De ce au dispărut cărțile despre daci?De ce mărturiile genezei poporului român sunt amânate? Cineva este interesat să lase lucrurile aşa cum sunt. Adevărul este că pe toţi ar trebui să ne îngrijoreze starea de fapt de acolo de la Tărtăria, din judeţul Alba. 

 












Celebrele inscripţii de la Djemer-Nasr, Kis şi Uruk, de la Sumer, care-i determinaseră pe istorici să considere scrierea sumeriană drept cea mai veche de pe pământ, erau datate pe la 3.300 i.H. Plăcuţele de lut ars descoperite de Nicolae Vlasa la Tărtăria, judeţul Alba, au fost datate, la rândul lor, prin metoda cercetării cu carbon radioactiv, la o vechime de aproximativ 7.000 de ani, deci cu peste un mileniu mai “bătrâne” decât cele de la Sumer. (...)


Şi, la fel, în zona Sarmizegetusei Regia (cea regească) unde a fost capitala și cel mai important centru militar, religios și politic al statului dac înainte de războaiele cu Imperiul Roman, nu se fac doar săpături arheologice ci şi de vandalizare în toată regula.
http://romania-misterioasa.blogspot.ro/2016/07/razboiul-de-2000-de-ani-impotriva-geto.html?spref=fb



Fragment din Românie, plai de dor
de Rodica Elena Lupu
editura ANAMAROL, 2004
ISBN: 973-86907-0-6

19 comentarii:

  1. Pentru ca vor sa ne desfinteze ca natie si stat, tradatori de tara si de neam, asta sunt toti cei care ascund adevarata istorie! Cu pretuire, deosebita postare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte realist punct de vedere...!Si noi ce facem?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincere felicitari pentru aceas adevar istoric!

    RăspundețiȘtergere
  4. Suntem, am fost şi vom fi! Oricât ar vrea alţii să se intample invers, cu respect pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimeni nu trebuie lasat sa ne fure istoria!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare articol,interesele occidentului s-au văzut de peste 200 de ani,ei să-şi vadă sacii în căruță,de noi îi doare în cot.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragostea de tara, unirea cu asta stau prost multi dintre cei care ne conduc şi au facut numai rau natiei noastre! Oricum, ce-i romanesc nu piere!

    RăspundețiȘtergere