Powered By Blogger

joi, 18 februarie 2016

SIMBIOZE LIRICE ANTOLOGIE DE POEZIE ANAMAROL - VOLUMUL 19 - Editor/tehnoredactare RODICA ELENA LUPU - Coperta/grafica GEORGE ROCA

Atelier international de creatie artistica literara si spirituala in spatiul romanesc: Confluente Literare





















Mărţişorul vine cu un nou volum din antologia de poezie ANAMAROL - SIMBIOZE LIRICE dăruit de poeţii: ANDREI ANDOR, CRISTIAN PETRU BĂLAN, DAN BODEA, ION BRAD, MARIN CHELU, IULIA HAŞDEU, RAMONA ION, RODICA ELENA LUPU, VASILE MIRCESCU, CONSTANTIN MIRONESCU, DANIELA M. POPESCU, IULIANA PALODA POPESCU, VIRGINIA VINI POPESCU, MARIAN PUŞCAŞIU, GEORGE ROCA, LUMINIŢA SCOTNOTIS, MARIN SORESCU, FILOTEEA BARBU STOIAN, GEORGE TUDOR, CEZAR CĂTĂLIN VIZINIUCK
(...)
De multe ori, poetul pleacă de la un ton epic, de evocare şi povestire, coborâte până la social şi politic, ca să ajungă la finaluri simbolice, lirice, emoţionante, cum se întâmplă în acst al 19 - lea volum din antologia de poezie ANAMAROL.

Director Editura ANAMAROL
RODICA ELENA LUPU
.........................................

Editor/ Tehnoredactare RODICA ELENA LUPU
Coperta / Grafica GEORGE ROCA
dupa o fotografie din arhiva personala

18 comentarii:

  1. Ganduri binecuvantate si multe reusite va doresc din tot sufletul, putere de munca si inspiratie in creatie, scumpa mea maestra draga! Fie-va ziua leagan de lumina! Va imbratisez cu dragoate si pretuire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu Isabela draga mea scrii minunat si te afli in antologia "Simbioze lirice". Cu drag te imbratisez!Ganduri bune spre voi!

      Ștergere
  2. O noua antologie care ne umple inimile de bucurie.
    Felicit autorii şi creatorii acestui volum minunat. Mult succes în continuare în această misiune de promovare a poeziei. Cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este rolul si dorinta mea ca pe langa cei consacrati sa promovez pe cei care scriu si iubesc versul si nu numai, adica proza. Stii ca editez si Antologia de proza ANAMAROL - SCRIPTA MANENT, la care am ajuns la volumul 8. Zi minunata!

      Ștergere
  3. Va felicitam, o ampla antologie de poezie nu poate sa faca decat bine culturi romanesti. Cu aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc atat doamnei profesoare cat s dumneavoastra domnul profesor, cu stima!

      Ștergere
  4. Minunat! Ati ajuns la volumul 19, o ampla antologie de poezie. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, suntem profesori de limba si literatura romana, dar o antologie de poezie mai ampla ca aceasta nu stim sa existe. Toata admiratia noastra pentru munca pe care o depuneti pentru promovarea tinerelor talente, a incepatorilor in ale versului! Alaturi de poeti consacrati si acestia vor reusi sa-si arate adevarata lor valoare. La toti a existat, exista un inceput, iar dumneavoastra le dati incredere sa continue si este minunat ceea ce faceti! Cu drag si aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  6. O vasta antologie ANAMAROL! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. O antologie vasta, cu sute de poeti. Feliciotari!

    RăspundețiȘtergere