vineri, 19 februarie 2016

RODICA ELENA LUPU - AMBASADA ROMÂNIEI LA MADRID - LANSARE CARTE ŞI CD

  

  

19 comentarii:

 1. Minunata, scumpa si draga mea doamna Rodi, felicitati pentru fiecare amintire daruita clipei, innobilati timpul vietilor noastre cu harul de lumina pe care-l purtati in suflet, fiti binecuvantata! Va imbratisez cu mult drag si va doresc o sambata cu minuni de ganduri!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In Spania, aceasta a fost prima lansare de carte la Ambasada Romaniei din Madrid. Acum sunt invirtata si voi participa la Festivalul International de poezie de la Benidorm - Costa Blanca. Multumesc Isabela, ganduri bune suflet frumos!

   Ștergere
  2. Cu tot sufletul meu sunt alaturi de dumneavoastra, va iubesc si va pretuiesc dincolo de cuvinte, va felicit si va doresc sa veniti cu amintiri de povrste si mupte reusite de la acest Festival International de poezie, sunt sigura ca o sa fiti fruntasa, pentru mine si in inima mea aveti un loc de seama fiindu-mi maestra. Ganduri calde si sincere si din partea mea, scumpa si draga mea doamna Rodi!

   Ștergere
 2. Sincere felicitari pentru tot ceea ce faceti pentru cultura romaneasca! Succes stimata doamna!

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu toata admiratia si dragostea noastra! Va urmarim cu placere, ne incantati cu tot ceea ce intreprindeti! Sincere felicitari, succes doamna scumpa!

  RăspundețiȘtergere
 4. Minunat, lansare la ambasada noastra din Madrid! Felicitari cu pretuire!

  RăspundețiȘtergere
 5. Impresionant! Sincere felicitari din partea noastra!

  RăspundețiȘtergere
 6. Succes, la cat mai multe astfel de prezentari de carti!

  RăspundețiȘtergere
 7. Minunat este sa prezinti cartea , opera ta la o ambasada! Sincere felicitari!

  RăspundețiȘtergere