joi, 23 februarie 2017

Rodica Elena Lupu azi la vernisaj GÂNDURI COLORATE-N VERSURI ÎNMIRESMATE - Isabela Neagu - PloieştiRodica Elena Lupu azi 23 februarie 2017  la vernisaj GÂNDURI COLORATE-N VERSURI ÎNMIRESMATE - Isabela Neagu - Ploieşti  - Consiliul Judeţean Prahova - Centrul Judeţean de Cultură Prahova
Rodica Elena Lupu, Dona Tudor, Isabela Neagu, Anisoara Ştefănucă
Anca, Dona, Rodica Elena


Rodica Elena Lupu, Prof. Dan Culicovschi, Anca, mama Isabelei18 comentarii:

 1. Mereu sunteti aproape de tinere talente si le sustineti. Sunteti un om minunat, sincere felicitari doamna Rodica Elena Lupu, cu stima!

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari, draga Isabela! Distinsa doamna. Lupu Rodica Elena, ramane un om plin de frumuseti infinite, pentru eternitate!

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari, frumoasă expozitie! Ne bucuram ca o vedel si pe Dona Tudor. Sincere felicitari doamna Rodica Elena Lupu, sunteti neobosita, va iubim, va admiram pentru tot ceea ce faceti pentru cultura!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu toata comnsideratia stimată doamnă profesoară!

   Ștergere
 4. Felicit realizatoarea! Iar pe tine Rodica te imbratisez si iti doresc putere de munca, inca multi, multi pe care sa ii sustii sa ii incurajezi atat in scris cqat si in alte domenii ale artei si culturii ca si pana acum! Cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 5. SUNTETI UN OM MINUNAT STIMATA DOAMNA RODICA ELENA LUPU, SINCERE FELICITARI! TOT CEEA CE FACETI LEGAT DE CULTURA ESTE SUPERB! SALUTARI DOAMNEI DONA TUDOR! MINUNATA EXPOZITIE! FELICITAM PE DOAMNA CARE A REALIZAT ACESTE FRUMUSETI!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc doamna Maniu Aura pentru trecere si cuvinte. Cu respect!

   Ștergere
 6. Cu respect si admiratie doamna Rodica, mereu sunteti alaturi de cei care iubesc frumosul!Felicitari doamnei pentru vernisaj!

  RăspundețiȘtergere
 7. Sunteti neobosita doamna Rodica Elena Lupu, mereu alaturi de cei care stiu sa faca ceva pentru cultura in general! Cu aleasa pretuire, cu drag! Felicitari doamnei Isabela!

  RăspundețiȘtergere
 8. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru că mi-ați fost alături în această zi atât de specială pentru mine. Vă mulțumesc și pentru aprecieri și cuvintele frumoase! Vă doresc o primăvară cu gânduri colorate și senin în suflete!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu drag, Isabela, succes! Felicitari pentru ceea ce realizezi!

   Ștergere
  2. Vă mulțumesc dincolo de cuvinte pentru că îmi sunteți mereu alături și mă susțineți în tot ceea ce fac, fara dumneavoastră lumea cuvintelor din inima mea rămânea în tăcere. Vă iubesc infinit! Zile de lumină și o caldă îmbrățișare cu mult dor!

   Ștergere