Powered By Blogger

vineri, 2 noiembrie 2018

Editor, Rodica Elena Lupu - Nou la editura ANAMAROL, octombrie 2018


Tehnoredactare Rodica Elena Lupu
Coperta Rodica Elena Lupu
după o fotografie de Mihai Manolescu

6 comentarii:

  1. Mulţumim doamnei Rodica Elena Lupu şi editurii Anamarol pentru implicarea în acest proiect, pe care personal l-am considerat un demers important al autoarei, doamna Roxana Costache.
    Invit pe această cale cititorii să parcurgă paginile de evocări ale unor personalităţi de excepţie din lumea academică românească, pentru a regăsi aspecte inedite, sau pur şi simplu pentru a afla câteva repere importante, dar nemediatizate aşa cum s-ar fi cuvenit, din viaţa acestor oameni de extraordinari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Roxana Costache (autor): A fost o mare surpriză să constat că persoane cu studii, adesea şi cariere promiţătoare, ori tineret nu auziseră despre unii dintre savanţii noştri. Dar a fost un şoc să descopăr cât de puţine şi, uneori, precare sunt informaţiile oferite de către sursele documentare autorizate despre somităţile României. Atunci am hotărât să relev, din colaborările mele de ziarist cu nume de referinţă ale Academiei, ceva (sper, semnificativ) din reuşita, din spiritualitatea acestora.
    Editura Anamarol a rezonat cu intenţiile mele, îmbrăţişând cauza, şi, operativ, a publicat volumul ”Academica - evocări”. Pentru acest demers aduc cele mai sincere şi profunde mulţumiri doamnei Rodica Elena Lupu, scriitor şi editor excepţional, întrucât s-a implicat total, nemijlocit, în concretizarea unui obiectiv major – relevarea către societatea contemporană a unor incontestabile valori naţionale. Menţionez, totodată, aportul dlui Mihai Manolescu în prezentarea documentelor originale şi publicare. Tirajul va fi difuzat non-profit, cu sprijinul mai multor voluntari, în cele mai diferite medii sociale.

    RăspundețiȘtergere