Powered By Blogger

joi, 28 iunie 2018

Rodica Elena Lupu, membru Academia Româno-Americană de Ştiinţe şi Arte (ARA) - al 42-lea Congres, Cluj Napoca 23-26 mai 2018


Prezidentul Academiei Româno-Americane de Științe și Arte din S.U.A. (American Romanian Academy of Arts and Science, ARA) Doamna Ruxandra Vidu, dr., prof. univ., om de ştiinţă în domeniul nanomaterialelor şi nanotehnologiilor, cu numeroase invenţii brevetate în S.U.A.; decorată cu importante premii şi distincţii mondiale, profesor universitar la renumita Universitate din California Davis – instituţie de învăţământ superior ce este în topul celor mai bune 50 universităţi din lume, a acordat diplome membrilor ARA.
Academia Româno-Americană de Științe și Arte (ARA) -  cel de al 42-lea Congres, forum științific internațional a avut loc în România,  la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Acest eveniment de o mare importanță pentru știința națională și cea universală a avut loc în zilele de 23-26 mai al anului curent. Aceasta înseamnă că în respectiva perioadă ne-am reîntâlni oameni de știință şi artă din întreaga lume, astfel fiind abordate cele mai prioritare aspecte din domeniul academic, nemijlocit,  despre  inovațiile științifice realizate în timp. Astfel, scopul congreselor anuale realizate de ARA sunt numai cu caracter benefic și anume: de a promova noi valori în spațiul științific, dar, mai ales, de a promova și valorile spirituale ce sunt concepute de oamenii de știință și cultură ai neamului românesc.

14 comentarii: