Powered By Blogger

joi, 22 iunie 2017

IERI, LA BERLIN - GLASUL SUFLETULUI MEU, CARTEA DE POEZII SEMNATĂ DE MIHAIL JANTO, A FOST DĂRUITĂ PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI KLAUS JOHANNIS - EDITOR RODICA ELENA LUPU, EDITURA ANAMAROL



Buna seara tuturor!
Ieri a avut loc la ambasada romana din Berlin deschiderea expozitiei "50-25-10 România-Germania-UE", trei repere intr-o istorie comuna. Presedintele Klaus Johannis impreuna cu ambasadatul Emil Hurezeanu au deschis expozitia.
Cu aceasta ocazie doamna Oana Krichbaum, președintele Asociației Româno-Germane din Pforzheim a inmanat volumul meu de poezii“ Glasul sufletului meu“ domnului presedinte Claus Johannis.
Doresc sa-i multumesc din tot sufletul pentru gestul frumos, m-a emotionat si m-a bucura nespus de mult! Pentru mine este o onoare deosebita, nu indrazneam niciodata sa cred, ca o carte scrisa de mine ajunge in mainile presedintelui Romaniei! Multumesc cu mult respect si sincera recunostinta! 
O seara binecuvantata tuturor!
Mihail Janto




SUCCES DUPĂ SUCCES...LA BERLIN - GLASUL SUFLETULUI MEU, VOLUMUL DE POEZII SEMNAT DE MIHAIL JANTO, A FOST DĂRUIT PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI KLAUS JOHANNIS - EDITOR RODICA ELENA LUPU, EDITURA ANAMAROL.SĂ NE TRĂIEŞTI MIHAI ŞI SĂ NE BUCURI ÎN CONTINUARE CU ASEMENEA POEME DEMNE DE APRECIERE, CARE ÎMBOGĂŢESC LITERATURA ROMÂNĂ! AM 
ATASAT FOTOGRAFII DE LA LANSAREA CĂRŢII CARE A AVUT LOC LA LIBRĂRIA MIHAI EMINESCU DIN BUCUREŞTI PENTRU A LE ARĂTA CELOR CARE I-AU FOST ALĂTURI DR. MIHAIL JANTO CĂ ACEASTĂ CARTE CONTINUĂ SĂ FIE APRECIATĂ, IAR EU FIIND EDITORUL POSTEZ CU PLĂCERE PE PAGINA MEA FACEBOOK, GOOGLE ŞI PE BLO0G FOTOGRAFII DE LA AMBELE EVENIMENTE


  
Ii multumesc si eu doamnei Oana Krichbaum, pentru că această carte deosebită semnată de tine şi pe care am editat-o cu plăcere, a ajuns în mâinile Preşedintelui României, domnul Klaus Johannis. Sa ne trăieşti şi să ne bucuri în continuare cu asemenea poeme demne de apreciere, valori care imbogatesc cultura si literatura română!
Dincolo de cuvinte, Mihai, cu pretuire!
Rodica Elena Lupu

18 comentarii:

  1. CU ALEASA PRETUIRE DOAMNELOR!
    SUNTETI MINUNATI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitarile noastre! La Bucuresti ne-am bucurat impreuna la minunata lansare, iar acum suntem cu gandul la dumneavoastra stimata doamna si la domnul doctor, cu pretuire! Superba carte!

    RăspundețiȘtergere