Powered By Blogger

sâmbătă, 1 aprilie 2017

FRÂNTURI DE GÂNDURI PE ALEEA MUZICII...de Maria Mirela ENE - nou la Editura ANAMAROL, editor Rodica Elena LUPU



Editor Rodica Elena LUPU
***
Sper ca fiecare cititor să se regăsească în frânturile de gânduri de pe aleea muzicii...
Autoarea

42 de comentarii:

  1. Frumoasa carte! Cu admiratie si respect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce cred eu, Mira? Cred ca unii oameni se nasc pentru a ne incanta prin cuvinte. Un asemenea om esti tu. “Franturi de ganduri, pe aleea muzicii” este o parte din tine, din mine…din noi. Este un juranal deschis publicului larg. Un loc in care intrand te poti regasi pe tine , poti gasi raspunsuri la intrebari care te framanta. De ce sa nu recunoastem ca, noi oamenii, suntem foarte asemanatori , mai ales cand vine vorba de trairi.
    Pentru a scrie atat de frumos, ca tine, trebuie sa simti, sa traiesti, sa suferi, sa iubesti, sa fii dezamagit, sa razi, sa plangi…dar mai ales, sa fii TU.
    Iti vad in ochii verzi si tristi, dureri care ti-au ucis sufletul, un gol imens.
    Si totusi, cred ca trebuie sa dai jos mantia suferintei, care s-a lipit de sufletul tau si sa privesti cerul senin, albastru , sa te eliberezi din labirintul in care te-ai exilat.
    Lasa-ti ochii sa zambeasca odata cu sufletul, gaseste lumina, arunca masca tristetii si regaseste –ti bucuria cu ajutorul muzicii. Acea muzica, “prietena care stie sa ne asculte strigatul de suferinta, o prietena care stie sa ne mangaie sufletul, o prietena care stie sa ne inteleaga fiecare lacrima…”….asa cum frumos scrii tu in cartea ta.

    Nu uita, Dumnezeu nu te-a parasite nicio clipa, el locuieste in sufletul tau si este rabdator, asteptand “trezirea “ ta.
    Te imbratisez cu sufletul, draga mea prietena ! Respect si recunostinta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sosim in aceasta lume cu un scop .... legam prietenii si ne infrumusetam clipele cu ajutorul cuvintelor pe care ni le sopteste ingersul pazitor ....intalnirile devin amintiri frumoase.....la apusul vietii ne vom hrani cu ele.
    Imi voi aminti cu drag clipele de la lansarea cartii cand am avut prezenti oameni cu suflete frumoase ...multumesc draga mea prietena!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu multumesc!
    Cred ca venitea ta in aceasta lume a pictat curcubee in sufletele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. E important sa facem din fiecare clipa a vietii o mica sarbatoare. Tu ai reusit sa aduni un intreg manunchi de clipe sub o cupola transparenta, oferindu-le astfel, tuturor celor ce isi gasesc ragazul sa le rasfoiasca. Este si aceasta tot un prilej de sarbatoare. Una a sufletului...Felicitari, Mira si mult succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Carmen,tu stii foarte bine ca,aceasta carte nu s-ar fi tiparit fara ajutorul prietenilor de pe situl de muzica.Muzica postata de voi(cei amintiti in aceasta carte ) mi-a daruit clipe de frumos,reusea sa-mi fure gandurile si cuvintele...Multumesc pentru frumusetea prietniei si pentru muzica fermecatoare!

      Ștergere
  6. Când totul în jur explodează, se prăbușește, se stinge și în zarea veacului următor rămâne doar un cenușiu prăfos,mai avem doar o singură soluție,undeva,printre resturile idealurilor,o doamnă minunată și sensibilă să scrie despre dragoste, cufundată într-un sine etern .
    Felicitări ,Mira !

    RăspundețiȘtergere
  7. Cuvinte frumoase care vin ca un dar inaintea Sarbatorilor Pascale.Voi ramane ancorata intr-un romantism molipsitor, imi voi asterne gandurile si cuvintele cu sinceritatea unui copil.Sper ca, fiecare cititor sa se regaseasca macar intr-un mic gand scris in aceasta carte.....!?Imi doresc ca,franturile mele de ganduri sa ofera clipe de frumos cititorilor.Multumesc draga si vechea mea prietena Carmen n!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitări, o carte cu un continut frumos!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare ne regăsim mai mult sau mai puțin în aceste trăiri...Emoțiile pe care această carte le transmite sunt atât de profunde încât am citit şi recitit unele pasaje care m-au marcat, care mi-au mângăiat sufletul...
    Prețuiesc această carte,draga mea prietenă, prin care mi-ai oferit clipe de frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur Danuta ca ai reusit sa te regasesti in franturile de ganduri si ca fiecare popas pe "aleea" muzicii iti ofera clipe de frumos, vis si visare ...

      Ștergere
  10. Cu pretuire Rodica pentru tot ceea ce realizezi! Felicitari autoarei pentru aceasta carte care inca din titlu das da inteles ca este interesanta si deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga mea Mira ce sa spun ? mi-ai fost draga si te-am apreciat intotdeauna pentru sufletul tau frumos ...ma bucur nespus ca aceasta carte cu franturile tale de ganduri va intra in casele si inimile multor cititori ..Felicitari scumpa mea si la noi si mari succese iti doresc :) sunt mandra si onorata sa ma numar printre prietenii si cititorii tai !

    RăspundețiȘtergere
  12. Angelut iti multumesc pentru muzica frumoasa care mi-a "furat' gandurile ce au apartut in aceasta carte. Ma bucur si apreciez prietenia noastra virtuala.Ce frumos sa legi prietenii cu persoane cu care sufletul rezoneaza ...ma bucur ca am facut parte dintr-un grup de oameni deosebiti care au daruit in spatiul virtual muzica pentru suflete imbibate in romantism. Ganduri dragi si imbratisari sufletesti trimit cu drag de la ....."mare" departare !Respect si pretuire draga mea prietena !

    RăspundețiȘtergere
  13. Datorita muzicii ne-am cunoscut si datorita ei a-nflorit prietenia noastra!Asadar,constient fiind ca ale nostre cuvinte sunt mici si slabe fara muzica,permite-mi draga prietena sa-mi exprim admiratia pentru gandurile si trairile tale asternute intre filele cartii,tot prin muzica! Cu mult drag,Nick!Asadar...https://youtu.be/uf1ii4klUKw

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc Nick pentru gandul curat tranzmis prin intermediul formatiei Cromatic si Angela Ciochina.Da ne-am cunoscut gratiei Mariei sale Muzica,ea ne-a mangaiat sufletle si a facut ca, noi sa comunicam in ritmul muzicii romantice .Multumesc drag si vechi prieten virtual pentru muzica daruita , pentru armoniile care au "sudat" prietenia noastra .Am sa inchei asa cum obisnuia Mira ....ganduri dragi si imbratisari sufletesti de la ....mare departare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitam autoarea si editoarea, cu pretuire doamnelor!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu admiratie si respect doamna editoare ;i doamna scriitoare! Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ganduri bune spre voi prieteni minunati ai Mirelei, saptamana cu impliniri!
    Iar tie Mirela, succes, esti un OM minunat in lumea asta mare cu OAMENI PUTINI! Toate cele bune, cu pretuire!Saptamana binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc distinsa doamna Rodica pentru cuvintele frumoase si pentru ajutorul fara de care aceasta prezentare a franturilor de ganduri nu s-ar fi aflat pe aceasta pagina ..
      Da, ma simt bogata sufleteste pentru ca, in lumea reala si virtuala am prieteni deosebiti , oameni care respecta acest cuvant, PRIETENIE ! Respect, pretuire si imbratisari sufletesti pentru toti acesti OAMENI MINUNATI!

      Ștergere
  18. Te scufunzi în tristeţe ca într-o baie de spumă cu parfum de amintiri. Ar fi frumos să ieşi din apele melancoliei, să te înfăşori în haina curată a credinţei şi să laşi să se vadă lumina şi pacea sufletului tău de copil.
    Plânsul tău ne doare pe noi, cei ce-ţi citim rândurile. Râzi pentru ca şi noi să ne putem bucura de darul lui Dumnezeu… Mirela!
    ’’Trăiește viața cât mai frumos, fiecare secundă din ea contează! Zâmbește, râzi, plângi, bucură-te, îmbrățișează, ascultă-ți sufletul, toate au un rost pe lume!’’ Hrisostom Filipescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea prietena ma coplesesti cu frumoasele cuvinte...
      Da, Mira a reusit sa-si pastreze sufletul de copil .... reuseste ca lacrimile si suferintele sa le inchida in cufarul din adancul sufletului , reuseste sa-si gaseasca puterea de a gasi masca plina de zambete si sa iasa cu ea in lume ......
      Multumesc, suflet frumos pentru sprijinul acestei carti ,pentru prietenia frumoasa care ne insoteste de 10 ani.
      Astept colaborarea si ajutorul tau pretios si la urmatoarele carti .Te pup pe suflet!

      Ștergere
  19. Sunteti un om deosebit, o iubitoare de cultura! Ati editat carti ale marilor scriitor, Paul Goma, Ion Brad, Ion Dodu Balan, Radu Carneci, Dumitru Popescu...şi aţi promovat noii scriitori, vă dorim din toată inima sănătate astfel ca sa puteti face cât mai multi scriitori fericiti! Cu alesa pretuire stimata doamna editoare Rodica Elena Lupu!
    Sincere felicitări stimata doamna Maria Mirela Ene si succes in cariera scriitoriceasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu aleasa pretuire doamna profesoara!

      Ștergere
    2. Multumesc pentru felicitari !
      Respect si pretuire distinsa doamna Ileana Radu!

      Ștergere
  20. Da…m-am regasit in “Franturi de ganduri, pe aleea muzicii”… m-am regasit pe mine printre randurile asternute pe hartie cu atata delicatete, cu sensibilitate, cu iubire!
    Pentru ca “Uneori simtim nevoia sa fim singuri cu noi… Noi cu credinta noastra… cu gandurile si amintirile noastre. Avem nevoie de aceasta singuratate. Da, singuratatea devine partener de viata, devine “adevarul” nostru."
    ….
    Dar "Ca printr-un miracol, prietenul ne apare in preajma, ne intinde mana ajutandu-ne sa ne ridicam.”

    Iti multumesc si te felicit, draga mea Mira! Draga mea prietena “de la … mare departare” ma bucur alături de tine, ma bucur pentru realizarile tale si-ti doresc cu toata dragostea mult succes in calatoria ta pe taramul scrisului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Doinita pentru frumoasele cuvinte.Ma bucur ca,franturile de ganduri au reusit sa-ti daruiasca clipe de frumos si tihna sufleteasca.Multumiri pentru muzica frumoasa pe care o postai in casuta ta virtuala , pentru armoniile mangaietoare ale muzicii grecesti care imi furau franturi de ganduri si ma plimbau pe aleea muzicii ....ganduri dragi de la ...mare departare!

      Ștergere