vineri, 21 aprilie 2017

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT - Antologie de proză, Editura ANAMAROL, 2017Editor, antologator, coordonator Rodica Elena LUPU
Coperta Roena WOOLF
.........................................................................
În orizontul temei recunosc „,pedagogic”, Rodica Elena Lupu se impune ca un patron de editură generos, dar exigent pe planul valorii, cu un lăudabil program de promovare a scriitorilor.
Păcat, însă, foarte mare păcat că nu mai există niciun un mijloc de a face cunoscute apariţiile de carte şi niciun centru modern organizat de difuzare a cărţilor. Şi apar cărţi valoroase, adevărate surse de informare care fac în planul relaţiilor culturale dintre românii de pretutindeni mai mult decât un Institut.
Iată, scriitoarea Rodica Elena Lupu publică la editura ANAMAROL o suită de antologii de proză şi de poezie, selectări din creaţia unor scriitori din numeroase localităţi din ţară şi a unor talentaţi scriitori de limbă română din Republia Moldova, Canada, America, Mexic, Australia, Germania, Spania, Italia, Franţa, Liban. Cititorul se va întâlni cu poeţi şi prozatori talentaţi în antologia de poezie „Simbioze lirice”, 20 volume, în antologia de proză „Scripta manent”, 10 volume şi în cea care a apărut acum antologia de proză "Verba volant, scripta manent", volumul 1– Editura ANAMAROL. 
Cinste cui realizează asemenea lucrări!
                                                                                                             prof.univ. Ion Dodu BĂLAN

22 de comentarii:

 1. Pretuire şi admirație pentru oameni ca d-na Rodica Elena Lupu care promovează valorile culturii românilor de pretutindeni prin editarea şi lansarea de Ăntologii de poezie şi proză, la editura Anamarol
  Multumim pentru tot ceea ce faceți d-nă Rodica Elena Lupu

  RăspundețiȘtergere
 2. Respect si pretuire distinsa doamna Rodica Elena Lupu pentru tot ajutorul pe care il daruiti celor ce pasesc pe "aleea" cuvintelor pe care le aduna in poezii sau proza.
  "La inceput a fost cuvantul ....."
  CUVANTUL, acest mare DAR daruit de Dumnezeu oamenilor....
  Cuvantul ne mangaie sufletul, cuvantul ne alina durerile si tot el ne ajuta sa dauim iubire....
  Cuvintele asezate in carti alturi de picaturile de suflet ale fiecarui autor devin adevarate medicamente, ele imbalsameaza inimile si sufletele cititorilor.....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu pretuire Mira, Ganduri bune spre tine si spre Carmen, prietene dragi sufletului meu!

   Ștergere
 3. Sunteti minunata, felicitari pentru toate aceste realizari!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru trecere şi cuvinte, Silvia. Gânduri bune spre voi, cu drag!

   Ștergere
 4. Ca profesor cunosc si va spun ca o antologie are mare valoare! Cu respect si pretuire pentru tot ce realizati dumneavoastra!

  RăspundețiȘtergere
 5. Răspunsuri
  1. Multumesc doamana profesoară Cu toată consideraţia, cu stimă!

   Ștergere
 6. Sunt putini care reușesc sa facă ce faceți dumneavoastră. Sunteți binecuvântată de Dumnezeu cu acest har! Continuați stimată doamnă, să faceți ce știți cel mai bine! Oferiți oamenilor hrana spirituală! Dumnezeu sa vă ocrotească!
  Cu deosebit respect, Vasile Mircescu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru trecere şi cuvinte. Toate cele bune stimate domnule Vasile Mircescu1

   Ștergere
 7. Asa este, vorbele zboara, scrisul ramane!

  RăspundețiȘtergere
 8. O noua antologie, minunat! Felicitarile noastre!

  RăspundețiȘtergere