marți, 4 aprilie 2017

UN REGAL - FUEGO - "LĂSAŢI-MI MUZICA"! - TEATRUL NAŢIONAL, BUCUREŞTI, 3 APRILIE 2017Admirabila Stela ENACHE, aseară, invitată de onoare în concertul lui Paul Surugiu -Fuego
Iata ce spune Fuego: Mi-am dat seama ieri, după atâția ani de muncă asiduă pe scenă, că totul ține de un fir de ață, că nimic nu este imposibil și că viața asta e atât de scurtă pentru câte bucurii putem acumula. Sigur că n-am zis nimic spectaculos, dar după ce am făcut un maraton de 6 ore de concert, cu aproape 2000 de priviri ațintite asupra mea, mă gândesc la felul în care un om poate avea o mulțime de scări pe câteva bucăți de scândură.
Nu fac filozofia artistului acum, dar vă doresc, pe bune, și vouă să trăiți atâtea stări la un loc câte am avut eu aseară – stres, lacrimi, emoție, amintire, fericire, extaz, împlinire, nervi, oboseală, toate strânse în același eu care-a zâmbit pe marea scenă a Naționalului bucureștean, după 10 ani de la ultimul concert acolo, alături de Grigore Vieru.
Dar veți vedea cât de curând la TV, pe România TV, întreaga poveste, iar mâine vă împărtășesc ce-a însemnat pentru mine ca artist "LĂSAȚI-MI MUZICA"!
Zi liniștită vă doresc! #teatrulnațional

19 comentarii:

 1. A fost superb si la Cluj! Cu pretuire!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc doamna profesoara, cu aleasa pretuire!

   Ștergere
 2. FUEGO - UN REGAL ASEARA LA TEATRUL NAŢIONAL BUCURESTI!

  RăspundețiȘtergere
 3. Seara superba cu traire intensa pe care nu ai cum s-o uiti!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ganduri bune spre tine, da, asa este Florentina!

   Ștergere
 4. Sunteti minunate, la fel Fuego este mi9nunat! Cu pretuire!

  RăspundețiȘtergere
 5. Răspunsuri
  1. Multumesc doamna Maria Rusu, ganduri bune, cu drag!

   Ștergere