Powered By Blogger

vineri, 14 octombrie 2016

RODICA ELENA LUPU - 2014, BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREŞTI - LANSARE SIMBIOZE LIRICE, ANTOLOGIA DE POEZIE ANAMAROL - INVITAT SPECIAL IOAN GYURI PASCU




Ioan Gyuri Pascu  n. 31 august 1961Agnitaregiunea Brașov – d.26 septembrie 2016București a fost un muzician și actor român, membru al grupului de umorDivertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 și de atunci a abordat diverse stiluri muzicale.
Nina Smart s-a născut în România comunistă și-a petrecut anii adolescenței în Africa de Vest. Ca urmare a unei experiențe terifiante de schimbare a vieţii ea a emigrat în Statele Unite ale Americii în 1992. 
Designer de modă a realizat rochii pentru Barby, papusa preferată a Americii. In 2004 a fondat SWF International, un ONG, care funcţionează într-un mod non-violente pentru a eradica MGF feminine mutilation- genitale - în Sierra Leone. Nina este Ph. D. în sociologie la Universitatea din California - Irvine. Poeziile sale română și engleză sunt publicate în primul și al șaptelea volum al Antologiei de poezie ANAMAROL - Simbioze lirice. Are mai multe premii internaționale prestigioase pentru activitatea ei umanitară, Dr. Nina Smart a fost desemnată în 2016 Femeia Anului pentru non-profit de către senatorul Mendoza din California. Călătorește în lume pentru a sensibiliza cu privire la MGF și să prezinte soluții eficiente cu privire la modul de a opri aceaste drepturi ale omului încălcare. Ea locuiește în Los Angeles împreună cu familia. 
Florentin Popescu, redactor şef,  Bucureştiul Lierar şi Artistic, membru al Uniunii Scriitorilor din România. 
Emil Lungeanu, dramaturg, membru al Uniunii Scriitorilor din România. 
Rodica Elena Lupu, scriitor, director Editura ANAMAROL, membră al Uniunii Scriitorilor din România. 



10 comentarii: