Powered By Blogger

sâmbătă, 9 iulie 2016

EU VOI PLECA - versuri, montaj Rodica Elena Lupu, voce Ioana Sandu, muzica Francisc Reiter





EU VOI PLECA - versuri, Rodica Elena Lupu, din volumul CÂT MAI E VREME - Editura ANAMAROL. Melodia EU VOI PLECA se află pe CD-ul CÂT MAI E VREME, realizat de EUROSTAR, în anul 2011. CD-ul cuprinde 14 melodii pe versuri semnate Rodica Elena Lupu, 3 interpretate de Ana+Maria Stoican si 11 interpretate de Ioana Sandu. Muzica Francisc Reiter.

17 comentarii:

  1. Minuni de har ne oferiti in dar, va multumim infinit pentru tot sublimul pe care-l purtati in suflet! Cu pretuire si admiratie, o seara binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrieti minunat, nu avem cuvinte! Versul dumneavoastra ajunge si atinge coarda sensibila a inimii! Sincere felicitari, cu toata pretuirea si multumirea pentru tot ce ne daruiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata este o confruntare necontenita de contrarii. Fiecare cauta si doreste: un cuvant, un nume, un bam, o privire, un suras. Da, am scris si scriu pentru toti, unii sunt veseli, altii sunt trişti, fiecare se regăseste in versuri, in cantecele pe care artiştii cu care colaborez le interpretează.Cu aleasa pretuire!

      Ștergere
  3. Fiecare poem scris de dumneavoastra se adreseaza omului, situatiei umane, vietii! Cu admiratie si cu aleasa pretuire, cu multumiri, stimata doamna pentru postarile deosebite oferite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata este o confruntare necontenita de contrarii. Fiecare cauta si doreste: un cuvant, un nume, un bam, o privire, un suras. Da, am scris si scriu pentru toti, unii sunt veseli, altii sunt trişti, fiecare se regăseste in versuri, in cantecele pe care artiştii cu care colaborez le interpretează.
      Cu aleasa pretuire!

      Ștergere
  4. Nu este om sa nu treaca prin asa ceva! O piesa minunata pe versurile dumneavoastra! Felicitari protagonistilor!

    RăspundețiȘtergere
  5. De citit printre randuri, deosebit poem, o melodie minunata! Cu pretuire, va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. O piesa deosebita! Va multumim si va urmarim cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunat, va multumim, cu admiratie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Emotionant,cu trairi nostalgice si o sensibilitate aparte.Sincere felicitari,suflet drag mie!O Duminica minunata alaturi de cei dragi sufletului dumneavoastra!Cu sincer respect si infinita pretuire!

    RăspundețiȘtergere