duminică, 22 aprilie 2018

Rodica Elena Lupu - Adevărată primăvară la Arad


Zile minunate petrecute la Arad. E iarăşi primăvară pe alei...


Magnolia este un gen de plante care aparține familiei Magnoliaceae. Genul Magnolia este originar din Asia, America de Nord și America Centrală și cuprinde circa 77 de specii de arbori sau arbuști. Sub una dintre aceste specii am poposit şi eu ieri la Arad... 

20 de comentarii:

 1. Intotdeauna primavara revine si reinvie in sufletele noastre. Ne face sufletul sa infloreasca intr-o noua etapa a anului si ne face sa percepem viata mai optimista, sa vedem culorile vietii intr-o armonie mai speciala ca pana acum. Este un anotimp in care totul se trezeste la viata, inclusiv noi, prin starea noastra interioara, mai frumoasa, mai sanatoasa, mai plina de iubire. Cu adevarat viata este frumoasa!
  Va doresc o duminica minunata plina cu bucurii, sanatate si fericire!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ramai, te rog de fiecare data, cu noianul tau de flori, imniresmata si plina de culori, tu primavara minunata! Sa fii mereu ca o primavara, cu pretuire Gabriela!

   Ștergere
 2. Superb! Cu drag va urmarim toate postarile si va multumim, ne incantati!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ramai, te rog de fiecare data, cu noianul tau de flori, imniresmata si plina de culori, tu primavara minunata! Cu aleasa pretuire domnul profesor!

   Ștergere
 3. Sunteti minunata, ne daruiti atatea frumuseti si nu putem decat sa va multumim!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Rodica Elena Lupu23 aprilie 2018, 01:45
   Ramai, te rog de fiecare data, cu noianul tau de flori, imniresmata si plina de culori, tu primavara minunata! Cu aleasa pretuire doamna profesoara!

   Ștergere
 4. Ce frumusete! Cu drag va multumim.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Rodica Elena Lupu23 aprilie 2018, 01:45
   Ramai, te rog de fiecare data, cu noianul tau de flori, imniresmata si plina de culori, tu primavara minunata! Cu aleasa pretuire doamna Aura!

   Ștergere
 5. Fotogerafii de nota zece cu felicitari!

  RăspundețiȘtergere