Powered By Blogger

vineri, 27 ianuarie 2017

VĂ MULŢUMESC TUTUROR... 27 IANUARIE - RODICA ELENA LUPU

Va mulţumesc tuturor că v-aţi gânditi la mine şi mi-aţi transmis atâtea gânduri frumoase pe Facebook sau in mesaj privat, pe telefon face to face. Va mulţumesc tuturor celor care de-a lungul timpului aţi apărut în viaţa mea, şi în special celor care au ales să şi rămână! In speranta ca anii care au trecut m-au invatat si cei ce vor sa vina n-o sa schimbe ce iubesc şi pe cei care mă iubesc, pentru anul acesta imi doresc cam doua lucruri: sănătate pentru mine si cei dragi şi iubire de viaţă, de oameni, de locuri.
Mesajele primite de la voi au un rol extreme de important pentru mine. Multumesc si celor care chiar dacă nu au facut-o, s-au gandit la mine intr-un mod frumos, va multumesc si va spun ca eu sunt fericita sa va stiu alaturi de sufletul meu.
Se spune că după ce treci de o anumita varsta… toate aniversările devin triste, dar nu este aşa, vârsta e doar un număr!
Timpul nu mă întreabă nici dacă îmi pasă nici de ce îl măsor. Eu am hotărât să nu mai număr decât clipele care îmi lipsesc. Am atâtea clipe în care nu trăiesc pentru mine şi nu mă întreb de ce. Ba, uite, că mă întreb. Azi ar trebui să trăiesc pentru mine; dar cum să fac asta?!…
Ştie cineva cum e să trăieşti pentru tine?!… Vă mulţumesc din suflet pentru urările voastre şi am ales felul acesta de a vă mulţumi pentru că este aproape imposibil să o fac prin alt fel decât scrisul. Vă dăruiesc din sufletul meu fericirea de a iubi, tristeţea de a accepta că fericirea este doar atât cât ne ţine inima, bucuria că într-o zi nu voi mai fi decât ceea ce scriu, imensitatea sentimentului că merită să dăruieşti şi să primeşti iubirea fără a mai căuta dedesubturi, fără a mai socoti cât de logic sau ilogic este.. . Este o zi în care nu mă întreb dacă sunt nemuritore şi nici dacă moartea este o trecere sau un capăt de linie… 
 
Vă îmbrăţişez, gânduri bune spre voi, vă doresc iubire!

18 comentarii:

  1. Cu stima, sa aveti parte de tot ce e frumos si bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu drag, sa ne traiti ca ne trebuiti!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani cu sanatate, succes in tot ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE, FERICRE, ÎMPLINIRI CU TOT CE ESTE MAI BUN ȘI MAI FRUMOS PE LUME!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulți ani, sănătate, bucurii, împliniri alături de familie si prieteni!

    RăspundețiȘtergere