Powered By Blogger

miercuri, 26 septembrie 2018

DRAG DE ROMÂNIA MEA! - Nu uitaţi dragi prieteni, la TVR2, din 7 Octombrie, de la ora 15.00 - 17.00, o nouă emisiune moderată de Paul SURUGIU-FUEGO


Rodica Elena LUP şi Paul SURUGIU-FUEGO

Cuvântul poate completa muzica. Muzica poate desăvârşi cuvântul şi îi poate conferi, fără pudori impuse, adevăratele valenţe. Astfel că, într-o societate cu turbulenţe grave, cu peisaje şi personaje ce te determină să iţi pui la îndoială propriul echilibru moral şi spiritual, doar din simplul motiv că eşti ieşit din decorul ingrat şi frivol, există şi oameni care luptă pentru cuvânt, pentru insemnătatea şi reacţia pe care acesta o poate pricinui unei personalităţi umane.
Paul Surugiu a transmis în permanenţă mesaje pozitive şi a îmbrăcat fiecare act artistic într-un pachet ce a incendiat conştiinţa spectatorului cu motive şi teme universal valabile. 
Prietenia dintre mine şi Fuego a născut melodiile „Să împletim iubirea”, „Amanta mea e muzica”„Rămânem amândoi”, "Cântă un artist",  arătând că dragostea noastră pentru cântec şi vers a stârnit ecouri puternice şi că muzica românească se îndreaptă către zona ce a consacrat-o ca fiind una dintre cele mai melodioase şi mai complexe din întreaga Europă.

Nu uitaţi dragi prieteni, DRAG DE ROMÂNIA MEA!, din 7 Octombrie, la TVR2,  de la ora 15.00-17.00, o nouă emesiune moderată de Paul Surugiu - Fuego. Emisiunea se difuzează şi pe TVMoldova şi TVR Internaţional


A consemnat Rodica Elena Lupu

12 comentarii: