Powered By Blogger

vineri, 12 mai 2017

Rodica Elena Lupu alături de David Lapadat - lansarea noului single PEOPLE NEED TO CRY, cartea si albumul sau de debut "BELIVE" & "GOODBYE TILL WE MEET AGAIN"




Rodica Elena Lupu,Dona Tudor, Octavian Ursulescu, a prezentat Oana Georgescu
Miercuri 10 mai 2017, Cărturești Verona am petrecut o seară minunată - lansarea noului single David Lapadat PEOPLE NEED TO CRY , alaturi de cartea si albumul sau de debut "BELIVE" & "GOODBYE TILL WE MEET AGAIN" .
DAVID LAPADAT, artist muzician, poet, compozitor şi solist al trupei DAVID’s PACK 
S-a născut pe 20 august 1994 şi este student al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, în anul IV, secţia compoziţie jazz-pop şi Masterand în cadrul Universităţii Bucureşti, la secţia Istoria şi Practica Relaţiilor Internaţionale. 

Actorul Mihai Bisericanu, Rodica Elena Lupu, David Lapadat

David a absolvit Colegiul Naţional "Sfântul Sava", dar a urmat şi cursurile Liceului de Muzică „George Enescu” (pian şi chitară clasică). În perioada în care a fost elev a participat la numeroase festivaluri de muzică folk şi muzică uşoară, ca interpret, de teatru şi de poezie, în ţară şi străinătate. În paralel, a urmat un Masterclass în specialitatea Big Band Jazz organizat de Jeunesse Musicales în Weikersheim, Germania. În anul 2013, David Lapadat a fost invitat de către organizatori la Festivalul de la Zagreb să reprezinte România în cadrul showcase-ului internaţional care a avut loc în deschiderea acestuia. 


“GOODBYE - till we meet again” şi "BELIEVE" – cartea şi albumul de debut DAVID LAPADAT




O seara minunata cu reecitalul actorului Mihai Bisericanu in limba engleza, din volumul "Believe" , semnat David Lapadat. In  public a fost şi un grup de tineri din mai multe ţări din Europa şi din Targoviste, de la Seminarul de Teologie, tineri care se aflau la Bucureşti, intr-un Program Erasmus .
Felicitări şi succes David, cu drag,
Rodica Elena Lupu

16 comentarii:

  1. Exista si asa ceva la noi, minunat! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem tineri talentati, felicitari si succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes Davod. felicitari tie si celor care au fost alaturi de tine!

    RăspundețiȘtergere