vineri, 12 mai 2017

Rodica Elena Lupu alături de David Lapadat - lansarea noului single PEOPLE NEED TO CRY, cartea si albumul sau de debut "BELIVE" & "GOODBYE TILL WE MEET AGAIN"
Rodica Elena Lupu,Dona Tudor, Octavian Ursulescu, a prezentat Oana Georgescu
Miercuri 10 mai 2017, Cărturești Verona am petrecut o seară minunată - lansarea noului single David Lapadat PEOPLE NEED TO CRY , alaturi de cartea si albumul sau de debut "BELIVE" & "GOODBYE TILL WE MEET AGAIN" .
DAVID LAPADAT, artist muzician, poet, compozitor şi solist al trupei DAVID’s PACK 
S-a născut pe 20 august 1994 şi este student al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, în anul IV, secţia compoziţie jazz-pop şi Masterand în cadrul Universităţii Bucureşti, la secţia Istoria şi Practica Relaţiilor Internaţionale. 

Actorul Mihai Bisericanu, Rodica Elena Lupu, David Lapadat

David a absolvit Colegiul Naţional "Sfântul Sava", dar a urmat şi cursurile Liceului de Muzică „George Enescu” (pian şi chitară clasică). În perioada în care a fost elev a participat la numeroase festivaluri de muzică folk şi muzică uşoară, ca interpret, de teatru şi de poezie, în ţară şi străinătate. În paralel, a urmat un Masterclass în specialitatea Big Band Jazz organizat de Jeunesse Musicales în Weikersheim, Germania. În anul 2013, David Lapadat a fost invitat de către organizatori la Festivalul de la Zagreb să reprezinte România în cadrul showcase-ului internaţional care a avut loc în deschiderea acestuia. 


“GOODBYE - till we meet again” şi "BELIEVE" – cartea şi albumul de debut DAVID LAPADAT
O seara minunata cu reecitalul actorului Mihai Bisericanu in limba engleza, din volumul "Believe" , semnat David Lapadat. In  public a fost şi un grup de tineri din mai multe ţări din Europa şi din Targoviste, de la Seminarul de Teologie, tineri care se aflau la Bucureşti, intr-un Program Erasmus .
Felicitări şi succes David, cu drag,
Rodica Elena Lupu

16 comentarii: