Powered By Blogger

vineri, 3 iunie 2016

FUEGO DESTIN: RODICA ELENA LUPU şi PAUL SURUGIU FUEGO LA PRIMA SA EXPOZIŢIE DE PICTURĂ

FUEGO DESTIN: RODICA ELENA LUPU şi PAUL SURUGIU FUEGO LA PRIMA L...: Onoraţi invitaţi, dragi prieteni Participând astăzi la acest eveniment de înaltă ţinută ne punem cu toţii întrebarea, cine este de fa...



Onoraţi invitaţi, dragi prieteni

Participând astăzi la acest eveniment de înaltă ţinută ne punem cu toţii întrebarea, cine este de fapt Paul Ciprian Surugiu – Fuego: interpretul, compozitorul, poetul, pictorul?

Este negreşit creatorul de frumos, omul cu aură care nu poate să-ţi treacă prin viaţă fără să te schimbe.

Artistul complet şi complex de o forţă a expresiei absolut rară care şi-a propus să existe şi să facă artă, capabil, asemenea altor creatori, să reinventeze iată şi prin pictură, ceva ce alţii uitaseră demult: romantismul.

O încăpăţânare şi o tenacitate în viaţă ieşite din comun.

Un român care a dus România frumoasă peste graniţe.

Întâmplarea fericită de a-l fi cunoscut este destul noroc pentru a umple o viaţă de om cu vocea sa unică, cu sensibilitatea şi candoarea pânzelor sale, care vin din profunzimile abisale ale fiinţei interioare cu pilduitoarea-i generozitate.

Mi-e deja de multă vreme limpede că bunul meu prieten, Paul, este dintre cei cu şanse la veşnicie.

Să ne trăieşti dragul nostru întru mulţi ani de cântec şi frumos!


Rodica Elena LUPU

 



16 comentarii:

  1. Minunate cuvinte adresate talentatului nostru artist. Sa ne traiti cu sanatate intru ani multi de cantec si frumos, da!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să ne trăiasca dragul nostru Paul întru mulţi ani de cântec şi frumos!Cu stima domnul profesor!

      Ștergere
  2. Doua suflete extrem de dragi inimii mele, fata de care cuvintele ar fi sarace si putine pentru a descrie admiratia si pretuirea, v-ati dobandit locul in vesnicia gandurilor mele, in inima mea din hartie colorata si in ruga mea din fiecare seara. Frumosul, lumina, arta, naturaletea, demnitatea, talentul și valoarea merg mana in mana cu personalitatea dumneavoastra si a lui Paul! Fiti binecuvantati intru multi si frumosi ani mereu spre bucuria si implinirea sufletelor noastre! Va iubesc si va pretuiesc dincolo de cuvinte, scumpa mea maestra draga! Noapte vegheata de ingeri de lumina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu aceleasi ganduri bune spre tine draga Isabela. Esti minunata, frumoasa,inteligenta si talentata! Tot ce iti doresti!

      Ștergere
  3. Minunata expozitia! Felicitari cu drag pentru postare! Sunteti minunati!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincere felicitari pentru tot ce intreprindeti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru tot ce realizati!Toate cele bune dragi oameni minunati!

    RăspundețiȘtergere