Powered By Blogger

joi, 23 iunie 2016

SIMBIOZE LIRICE ANTOLOGIA ANAMAROL A APĂRUT ÎN 20 DE VOLUME, EDITOR RODICA ELENA LUPU

SIMBIOZE LIRICE, antologia de poezie ANAMAROL a aparut in 20 de exemplare, este cea mai vasta antologie  de poezie inscrisa in Biblioteca Nationala a Romaniei.



A incetat colaborarea cu Domnul George Roca. El realiza doar copertele si retusa fotografiile autorilor.
S-a ajuns sa se creada ca domnul George Roca ar fi directorul editurii ceea ce m-a deranjat.
Acum problema este rezolvata dragi iubitori ai scrisului, cine doreste să apară în antologiile editate de mine, cu plăcere 0723330331 sau edituraanamarol@gmail.com.
........................
Rodica Elena Lupu says: 
Your comment is awaiting moderation I 
Multumesc pentru publicarea acestui articol celor de la Curentul International SUA. Sunteti minunati! Voi stiti ca eu sunt directorul, acestei edituri, ANAMA de la ANA-MARIA, nepoata mea, RO de la RODICA si L de la LUPU, denumire creata de mine la infiintarea si inscrierea editurii ANAMAROL in Registrul Comertului Bucuresti, Romania, 2003.
Articolul, si nu este primul, este scris de catre George Roca in asa fel ca sa nu se stie ca directorul acestei edituri si cea care editeaza aceste antologii este Rodica Elena Lupu.
A colaborat, da, editura ANAMAROL, cu domnul George Roca, pentru realizarea copertelor si fotografiile autorilor.
Toate cele bune dragii mei, noi sa fim sanatosi!
Rodica Elena Lupu
Director Editura ANAMAROL

18 comentarii:

  1. Lipsa totala de caracter. Aveti dreptate FA BINE SI ASTEAPTA RAU! Noi va pretuim, gratitudine, tot ceea ce realizati si postati ne incanta, va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum doi ani am fost binecuvantata sa o cunosc pe maestra mea prin lumea cuvintelor, doamna Rodica Elena Lupu, directorul general al Editurii ANAMAROL initiatoarea si sustinatoarea acestui proiect literar deosebit in care cultura si-a dat mana intr-un larg spectru al celor care isi pun sufletul pe altarul cuvintelor, atat cei care au scris de-a lungul anilor, cat si cei care si-au facut debutul sau au aprofundat aceasta minunata calatorie prin lumea versurilor. Am facut parte din trei dintre Antologiile de Poezie si marturisesc cu sinceritate faptul ca o astfel de initiativa nu ar fi putut-o avea decat o adevarata sustinatoare a sufletelor frumoase si a celor care isi pun trairile in versuri, fiind singura direct implicata in sustinerea si imbogatirea Literaturii Romane prin fapte care-i oglindesc sufletul si pentru care din pacate unii oameni isi aroga drepturi... Toata pretuirea, admiratia si multumirile mele, doamnei director a Editurii ANAMAROL, Rodica Elena Lupu pentru tot sprijinul si implinirile daruite prin bucuria de a face parte din Antologiile de Poezie ANAMAROL!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Isabela, tu stii ca am primit telefon si am fost intrebata cand vine domnul director al editurii in tara. Nu-i nimic, omul cat traieste invata! Nu mor caii cand vor cainii!La multa lumina si adevar!

      Ștergere
  3. Hoti, plagiatori si mincinosi sunt peste tot si mai ales in acest domeniu. Foarte bine ati facut ca ati postat ceea ce ati depistat. Cu aleasa pretuire, tot respectul nostru! Ne incantati, continuati aceasta munca deosebita, promovati cultura noastra, dumneavoastra veti dainui!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunul simt lipseste multora. Felicitari pentru tot ce realizati!

    RăspundețiȘtergere
  5. Lipsa de bun simt!Tratati cu indiferenta.
    Felicitari doamna Rodica Elena Lupu, tot ce ne daruiti este minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este, aveti dreptate, faci bine si astepti rau! Sunteti deosebita, noi va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru tot ce daruiti literaturii, culturii! CU PRETUIRE!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunteti deosebita, un editor, director de editura cu suflet si dragoste de frumos!

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa fac unii se dau mari pe seama altora, URATA ATITUDINE!
    Cu pretuire stimata doamna!

    RăspundețiȘtergere