miercuri, 8 iunie 2016

DESTIN ŞI DESTINE, de CECILIA COSTIN - Editura ANAMAROL, 2016

Confluenţe Literare : DESTIN ŞI DESTINE, de CECILIA COSTIN - Editura ANAMAROL, 2016: DESTIN ŞI DESTINE, de CECILIA COSTIN - Editura ANAMAROL, 2016
Editor RODICA ELENA LUPU
Tehnoredactare RODICA ELENA LUPU
Coperta ROENA WOOLFDestinul e ceea ce ni se oferă.
Destinul este acest „joc de lumini”, este esenţa vieţii.
Împotrivirea faţă de destin este, de cele mai multe ori, fără noimă. Chiar dacă ai şti exact ce se va întâmpla, nu te poţi sustrage destinului. Dacă în mod deosebit vei reuşi astfel de performanţă, poţi fi sigur că acest lucru era înscris tot în destin.
Rămân după noi atâtea lucruri necunoscute, atâtea uşi închise pe care nici nu le bănuiam, pe care nici nu le-am ştiut, sau pe care nu am încercat noi să le deschidem, trăim atât de puţin şi trecem prin atât de puţine din nenumăratele experienţe pe care viaţa ni le-ar putea oferi, încât, puţini, foarte puţini dintre noi, se pot despărţi de viaţă fără a regreta, fără sentimentul că mai aveau ceva de făcut, mai aveau de cunoscut sau de aflat ceva, mai aveau încă de ce să trăiască...(...)

Rodica Elena LUPU
Editura ANAMAROL, 2016

11 comentarii:

 1. Împotrivirea faţă de destin este, de cele mai multe ori, fără noimă. Chiar dacă ai şti exact ce se va întâmpla, nu te poţi sustrage destinului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, cata dreptate aveti!... mai aveau de cunoscut sau de aflat ceva, mai aveau încă de ce să trăiască. Cu pretuire!

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumos poem! Cu admiratie pentru ce ne daruiti!

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari pentru tot ce realizati!

  RăspundețiȘtergere