Powered By Blogger

marți, 15 decembrie 2015

Montaj realizat de Rodica Elena LUPU - FUEGO in Emisiune la Radio Romania International cu Marian STERE




Editura ANAMAROL partener media - ACASĂ DE CRĂCIUN - cu FUEGO 
8 Decembrie - 23 Decembrie 2015

Aseară au avut loc două spectacole la Teatrul Constantin Tănase din Bucureşti.  
Am văzut acest spectacol minunat! 
Succes Paul, mai ai multe spectacole in diferite oraşe până în 23 Decembrie!

15 comentarii:

  1. Cu admiratie si pretuire ganduri de lumina calda trimit cu drag catre doua comori de suflete! Fericiti cerul si pamantul cu darurile divine pe care le-ati primit si pe care cu atat de multa bucurie ni le oferiti pe altatul existentei, fiti binecuvantati mereu cu pace si implinire! Seara magica si o tainica imbratisare din suflet de hartie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea Isabela. Si tu esti deosebit de talentata, scrii minunat, cu pretuire!

      Ștergere
    2. Cu toata dragostea si pretuirea mea, scumpa mea doamna Rodi, eu va multumesc din toata inima pentru cuvintele dumneavoastra minunate ce-mi dau puterea de a scrie in continuare cu aceea timiditate specifica tanarului debutant, insa cu fericirea si implinirea de a avea onoarea si binecuvantarea existentei mentorei mele drage pe aceasta cale de poveste in care fiecare cuvant se transforma intr-o floare, iar cartea prinde viata ca o pajiste multicolora a trairilor nemuritoare! Va pup din tot sufletul! Seara lina in lumina gandurilor senine!

      Ștergere
  2. Sufletul poate crește ca un copac uriaș atunci când miile-i de frunze sunt mângâiate atât de blând de adierile divine ale cuvântului cântat... Un glas de înger și vorbe de aur! Dumnezeu să dea sănătate oamenilor care simt atât de frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru caldele cuvinte. Ganduri bune spre dumneavoastra, cu respect!

      Ștergere
  3. Felicitari pentru realizarea tuturor proiectelor in care sunteti implicata stimata doamna! Am fost pe 14 decembrie in sala Teatrului Constantin Tanase unde am urmarit cu drag si emotie spectacolul "Acasa de Craciun" realizat si interpretat atat de frumos de catre acest om minunat Paul Surugiu - Fuego. Felicitari bandului si sponsorilor, tuturor celor implicati in realizarea acestui proiect. A fost un regal de colinde si cantece de Craciun..momente emotionante..mai ales acela unde Paul canta alaturi de marele actor Alexandru Arsinel ... totul a fost la superlativ. Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele tale calde, da, Paul este un Om deosebit si sunt alaturu de el in toate proiectele sale artistice. Cu aleasa pretuire Viorela!

      Ștergere
  4. Va admiram, va pretuim! Un mare artist, Fuego, într-o emisiune realizata de un iubitor de frumos, Marian Stere, iar dumneavoastra stimata doamna Rodica Elena Lupu un scriitor deosebit, un roman minunat, un adevarat roman care iubeste tot ce-i romanesc si care nu piere, scrieti superb si promovati cultura! Trei OAMENI minunati! Cu toata consideratia!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am ascultat cu placere sincerele noastre felicitari, sunteti deosebiti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumim din inima pentru tot ce ne daruiti, va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunat este Fuego, toate cele bune! Multumim pentru acest montaj deosebit!

    RăspundețiȘtergere