vineri, 4 decembrie 2015

RODICA ELENA LUPU - EDITOR, TEHNOREDACTARE - CUMPĂNA MEDITEAZĂ - NOU LA EDITURA ANAMAROL


Editor/ tehnoredactare Rodica Elena Lupu
Coperta Roena Woolf, Mariana Sorescu

Oare e mai important dorul de trăiri intense, de emoţii şi prea plin de sentimente? Sau cel de persoane? De persoanele care provoacă astfel de emoţii. Nu ştiu. Nu m-am gândit până acum la aşa ceva. Dar înclin să cred că emoţiile în sine sunt cele care ne lipsesc, persoanele care le-au provocat de-a lungul timpului fiind diferite.
Dor de viaţă, de iubire, de fericire, de bucurie – a ta sau a celor dragi, de hohote de râs, de emoţii intense, de atingeri diafane, de mângâiere, de tandreţe, de dulcea oboseală după un ţel împlinit, de libertate, - da trebuia să-l clasez mai pe primele locuri că e cu adevărat important - de plăcere, de satisfacţie, de speraneţe – toate aceste doruri se întâlnesc în poemele din CUMPĂNA MEDITEAZĂ.  
Dacă am uitat vreunul asta înseamnă că autorul nu l-a mai trăit de mult şi e cazul să se ocupe de asta.
Scrisul îţi cere, pe lângă darul înnăscut, multă trudă, puţină îndrăzneală, enormă exigenţă şi nu de puţine ori înţelepciunea  de a suporta dureroasele înfrângeri de a înghiţi amarul propriei neputinţe de a depăşi limitele unor bariere nevăzute. Dar zidirea nu se înalţă fără jertfă.
CUMPĂNA MEDITEAZĂ este fără îndoială o imagine profundă a autorului George Tudor, care se afirmă năvalnic, surprinzând atâtea ipostaze ale trăirii noastre de zi cu zi - bucurii, tristeţi, îndoieli şi speranţe.
Cum primăvara, în Domnul se trezeşte descoperind Calea, Adevărul şi Viaţa - regăsind puterea de a fi -  George Tudor descoperă că scrisul îi face bine. Sufletul autorului vrea să rămână în libertatea unui izvor...

Editor Rodica Elena LUPU
Membră a Uniunii Scriitorilor din România


6 comentarii:

 1. Cu drag va urmarim, felicitari! Seara si noapte linistita!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu respect, toate gandurile noastre bune!

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumoasa prezentare doamna Rodica, felicitari, va multumim pentru tot ce ne daruiti!

  RăspundețiȘtergere
 4. La cat mai multe carti scrise si editate, cu respect doamna Rodica!

  RăspundețiȘtergere