Powered By Blogger

duminică, 27 decembrie 2015

PUTEREA DESTINULUI, roman de RODICA ELENA LUPU publicat în ROMÂNIA şi în California - S.U.A.

Confluenţe Literare : PUTEREA DESTINULUI: PUTEREA DESTINULUI



Poetă şi prozatoare de succes, doamna Rodica Elena Lupu se prezintă cititorilor ca o creatoare de inspiraţie contemporană, tratând – cu har şi îndrăzneală – o serie de teme interesante, dând o atenţie aparte iubirii şi aspectelor psihologice ale acesteia.
Romanele sale abordează relaţii mai deosebite dintre cupluri şi grupuri umane, tratându-le cu bună pricepere, reuşindu-i profunde analize psiho-sociale, cu care îşi captează cititorii. Aici s-ar aşeza romanele: “Puterea destinului”, “Jocul de-a viaţa”, „Clipe în doi”, „Iubire, tu”, „Dincolo de timp”Glasul inimii” - un fel de saga românească - aflat la a doua ediţie; tot în acest spaţiu se pot situa titlurile: „Mâna destinului”, „Eterna poveste”, dar şi romanul „Mister”, scris alert, cu o subliniată tentă poliţistă, ce se poartă atât de mult azi în proza contemporană, demn de un bun scenariu de film.
Scriitoarea Rodica Elena Lupu este şi un excelent editor, conduce casa de editură ANAMAROL cu o susţinută producţie de carte; la bogata-i activitate se mai adaugă şi cărţi
pentru copii, precum şi susţinuta-i muncă de om de radio; avem aşadar un profil exemplar al omului-cultural, atât de necesar timpului de faţă.
Cu prietenie şi aleasă preţuire colegială scriitoarei de chip ales Rodica Elena Lupu, spre o permanenă înnobilare prin iubire!
Radu CÂRNECI - Poet, eseist,
traducător, critic literar

Editura ANAMAROL, Bucureşti, roman publicat in anul 2012 

Reflection Publishing, California, U.S.A, roman publicat in anul 2014 

13 comentarii:

  1. Asemeni unei flori rare, descoperim petala cu petala, o personalitate solara si un suflet nobil, plin de lumina si dornic sa daruiasca mereu stele de pe cerul cuvintelor, v-am cunoscut cu emotie si bucurie intr-o sublima zi de vara, atunci cand un chip angelic si prietenos m-a primit cu bratele-i deschise in casa si in sufletul dansei...nu am sa uit niciodata acele clipe magice pe care le-am prins cu atata grija in albumul sufletului meu cu amintiri, au urmat alte povesti de suflet si vor mai urma atat cat timpul va vrea sa ne daruiasca...pentru mine, insa ramaneti mereu sufletul multicolor ce picteaza in versuri lumi de basm, mentora mea care stie mereu sa-mi spuna cuvintele calde care sa ma sustina si sa ma motiveze, si cu suflet scaldat in emotie sincera sunt binecuvantata cu prietenia dumneavoastra! Va pretuiesc si va iubesc cu sufletul senin! Fiti binecuvantata cu ani multi si frumosi alaturi de noi! Va imbratisez din toata inima! Seara pe aripi de vis inocent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suflet cald si bun, gandurile mele te invaluiesc si iti doresc numai bine, impliniri cu bucurie!

      Ștergere
    2. Va multumesc din tot sufletul, dincolo de cuvinte, cu ganduri pretioase si energie pizitiva va imbratisez si astept cu emotie calda si bucurie sa va revad! Sunteti steaua ce lumineaza calea vietii mele printre emotii si cuvinte! Seara sublima cu minuni divine!

      Ștergere
  2. Cu drag si cu toata admiratia pentru ce scrieti, pentru ce ne daruiti. Cu aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem cartea, este deosebita, felicitari, la cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, la cat mai multe carti publicate in tara si peste hotare! Cu pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu pretuire, succes! La cat mai multe carti si activitati culturale!

    RăspundețiȘtergere