Powered By Blogger

sâmbătă, 13 iunie 2015

FUEGO - ATMOSFERĂ FESTIVĂ, NUME IMPORTANTE ALE LITERATURII ROMÂNEŞTI - LANSARE DE CĂRŢI

https://www.facebook.com/pages/FUEGO-MUSIC-Official/573707769422910?fref=ts



Se mai întâmplă, prin programul meu agitat, să am parte și de momente de relaxare. Dacă-s culturale, zău că mă cuceresc pe deplin. Joi am avut bucuria de a fi invitat la o triplă lansare, la Librăria Mihai Eminescu din București. Atmosferă festivă, nume importante ale literaturii românești. Nu se produc prea des astfel de evenimente și cred că ne-ar face bine, ne-ar responsabiliza dacă le-am organiza mai des.
Invitat de buna mea prietenă, RODICA ELENA LUPU, poet, publicist șiscriitor, m-am bucurat să-i revăd și să-i ascult pe RADU CÂRNECI, ION DODU BĂLAN, GEORGE CORBU, ION BRAD, EMIL LUNGEANU, MARIANA POP MION, toți fiind prezentați de OCTAVIAN URSULESCU. Am fost onorat să fiu parte dintr-o poveste ce ține de un leagăn al cunoașterii, asta pentru că, având și bune și rele, peste toate, eu sunt un luptător timid, cu arma muzicii, pentru salvarea singurei redute ce ne-a mai rămas ca formă de exprimare – muzica. Știu că orice eveniment marca ANAMAROL este o reușită. M-am delectat cu simplitatea cuvântului și am conștientizat un lucru – oricum ar decurge planurile societății, prin literatură, muzică și poezie, vom putea mereu să izbutim, în lumea noastră! De asta m-am bucurat aseară când băieții de la SPEEDCUBBING au reușit să câștige concursul ROMÂNII AU TALENT!
În final, mi-am dat seama că e nevoie de atât de puțin pentru a face prietenii fericiți. Rodica Elena Lupu este, pe lângă un promotor al valorii autentice, un taifun, ce face și desface, luptă, are inițiativă și construiește. Personal, mi-a fost alături în momente esențiale, reușind împreună, să facem câteva piese ce simt eu că vor rămâne în timp. Iată un exemplu! Zi frumoasă!

19 comentarii:

  1. Felicitari,Rodica pentru reusita acestei lansari dar si pentru tot ceea ce faci!Te apreciez enorm si ma bucur ca Paul a fost alaturi de tine la acest frumos eveniment!Va iubesc si va admir enorm pe amandoi pentru toata cariera voastra dar si pentru prietenia frumoasa care va leaga si pentru ca sunteti prietenii mei!!Va pup..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dana, suflet bun multumesc. Alaturi de noi sunt sigura ca ai fost si tu cu gandul. Te iubim, ganduri bune spre tine, cu pretuire! Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  2. Am fost alaturi de voi, cu drag! A fost o lansare deosebita, ganduri bune, cu pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va iubim, va pretuim, cu drag am fost cu gandul alaturi de dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Apreciem activitatea dumneavoastra literara si culturala, cu pretuire! Succes in continuare, alaturi de astfel de oameni minunati!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oameni minunati, felicitari sincere, cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunata manifestare culturala! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Paul, prieten bun, suflet minunat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ati avut alaturi prieteni adevarati, felicitari, cu drag si pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  9. O lansare de carti deosebite, o incantare, va multumim!

    RăspundețiȘtergere