Powered By Blogger

duminică, 28 iulie 2013

SA DESCHIDEM UŞILE DIN NOI, carte editată de RODICA ELENA LUPU



O carte pe care am editat-o cu aleasă pretuire pentru cel care ne-a lăsat slagăre minunate interpretate de Margareta Pâslaru, Anda Călugăreanu, Aurelian Andreescu, a căror linie melodică o semnează Jolt Kerestely, Marius Ţeicu şi altii.

O carte cu versuri si nu numai...semnate de cel care o viata a  fost inima Televiziunii Române, Ovidiu Dumitru cel care semneaza si versurile slagarului COPACUL, melodie interpretata de Aurelian Andreescu. .

10 comentarii:

  1. Sigur ca ne amintim. ovidiu Dumitru si Copacul, mai ales interpretat de Aurelian Andreescu. Minunat slagar! Felicitari pentru editarea acestei bijuterii doamna Lupu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca da, a creat versuri deosebite pentru melodiile de muzica usoara. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur, ne amintim, omul de tel;eviyo=iune Ovidiu Dumitru a creat slagare, melodii de neuitat! Sa se odihneasca in pace! Iar dumneavoastra sa mai editati carti atat de vsloroase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Copacul, da se canta la Festival la Mamaia in fiecare an, este deosebita piesa aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi aduc aminte foarte bine de acest domn textier, melodii frumoase s-au creat pe versurile domniei sale. Felicitari editoarei si autorului!

    RăspundețiȘtergere
  6. Copacul, un slagar, da, si Aurelian Andreescu un mare artist! Felicitari omului de televiziune si editoarei!

    RăspundețiȘtergere
  7. O viata in televiziune, ovidiu Dumitru ne-a lasat slagare, un om deosebit! Felicitari Rodica, stiu ca manuscrisul a stat cstiva ani in alta editura iar tu si editat cartea in doua saptamani. Am fost si la lansarea cartii organizata de tine la Biblioteca Metropolitana, alaturi de Margareta Paslaru, Marius Teicum, Jolt Kerestely, Octavian Ursulescu si alti reprezentanti, fosti colegi de la TVR. Am scris un articol in libertatea. Felicitari pentru tot ceea ce faci pentru artistii nostri!

    RăspundețiȘtergere
  8. Textier si om de televiziune, ce minunat! Ce slagare ne-a lasat! Dormi in pace suflet bun!

    RăspundețiȘtergere
  9. Un om de televiziune deosebit! Felicitari, ai editat o carte interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ati editat cartea unui mare regizor, felicitari stimata doamna!

    RăspundețiȘtergere