Powered By Blogger

marți, 11 decembrie 2018

Editor Rodica Elena Lupu - autor Carmen Melania Munteanu - Lansare de cărţi la Bonn / Germania



09 Decembrie...zi ploioasă, nemțească...Aparent este totul trist, deprimant. Poate, dar doar afară. În biserica de la Bonn...ploaia "a adus bogăție", viață! Sufletul zambeste fericit!
Moș Nicolae a adus bucurie celor mici prin mult așteptatele cadouri...iar celor mari iarăși bucurie, prin Sfânta Împărtășanie și prin...poezie.

Poetesa imaginară, așa cum se auto intitulează, doamna Carmen Meleania Munteanu ne-a împărtășit emoțiile experientelor de viață, atât în rimă cât și în proză, la lansarea celor două opere "Picură sufletul" (autobiografie) si "Poetesa imaginară" (versuri).

Ca invitați au intevenit azi Rodica Elena Lupu, de profesie jurist, director la Editura ANAMAROL (peste 500 de cărţi editate, iar ca si autor...peste 70 de volume de proză și poezie semnate uneori şi sub pseudonimul literar Roena Woolf), precum și doamna Liane Maria Focsa, autoarea operei Mozaic/Mosaik (Editura Vremea) lansată anul trecut la Târgul de Carte din Frankfurt , în germană Frankfurter Buchmesse.
A fost greu să ne despărțim...să mergem și acasă. Rimele, notele muzicale, lacrimile de bucurie...toate ne-au ținut împreună până târziu, când doar vizitatori nemți mai intrau în biserică...fiind încă cu ușile deschise.


                                                         A consemnat Preotul Catalin Preda, Parohia Ortodoxă, Bonn

Parohia Ortodoxă din Bonn se află în curtea Consulatului General al României la Bonn




2 comentarii: