Powered By Blogger

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

RODICA ELENA LUPU - EDITURA ANAMAROL PARTENER MEDIA - FUEGO - TURNEU - ACASĂ DE CRĂCIUN


Nu cred că greşesc dacă afirm că Paul Ciprian Surugiu ne propune o filosofie poetică pe note, nicidecum întâmplător, cu glasul, simţurile şi inspiraţia pregătite să întâmpine lumea dorinţelor cu o poftă de viaţă echilibrând repertoriul său prin cântecul interpretat aşa cum cere Inima vieţii – având unitatea de măsură – CLIPA – acest infinit mic fără de care nu putem nicicum percepe VEŞNICIILE, MÂNTUIRILE, MINUNEA IUBIRII sau măcar profunzimile zbaterii omeneşti.

Rodica Elena Lupu

..................................................................

Niciodată socoteala aranjată de acasă nu coincide cu cea de pe teren. Se pare că planurile inițiale ale turneului ACASĂ DE CRĂCIUN suferă ceva modificări. Nu ne afectează asta prea tare, pentru că încercăm să găsim cele mai bune soluții. Vedeți, tragediile nu sunt planificate, nu întreabă și nici nu caută rezolvări. Lovesc și-atât! Apoi, e nevoie de ele ca să putem schimba ceva și să ne punem în regulă cu toate avizele pentru a fi în siguranță!
Astfel, în programul meu din decembrie au apărut ceva modificări din cauza ca anumite sali nu au atestate de la ISU si au fost închise!
După cum v-am anunțat, la Ploiești vom juca, dacă toate merg strună, la Filarmonică, și pe 15 și pe 23 decembrie. Mai apoi, spectacolul de la Roman, de pe 18 decembrie, se amână. La Bacău schimbăm sala. Ne mutăm la Ateneu!
La București, pe 14 decembrie, mai avem un spectacol, de la ora 17.00, tot la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Pe 17 decembrie ajung și la Târgu Neamț, de la ora 16.00, la Casa Culturii. Momentan, acestea sunt singurele modificări sigure. Încercăm să găsim cele mai bune variante! Mai multe informații aflați sunând la numărul de telefon 0746 774 204!

Paul Surugiu - FUEGO

13 comentarii:

  1. Rodica E
    10:47
    !!!!..Totul trece...., exista regret ,durere,,,dar si uitare. Viata trebuie sa mearga inainte.
    Nu o sa stricam bucuria Sarbatorilor de iarna, ce sunt asteptate de miloane de oameni..., sper !
    " CRACIUNUL....e doar o data in an !
    Rodica Elena Lupu
    10:52+Rodica E ai dreptate! Ne naştem şi murim... atunci când ne vine rândul...Viaţa...clipa ce desparte naşterea de moarte...nu este har, este drum sau hotar!
    Mariana Popescu
    11:01
    Da aveţi dreptate dar cred că sărbătoare să fie pentru fiecare zi pe care o trăim fiindcă ,,Viața'' însuși este o sărbătoare
    Mariana Popescu
    11:02
    Dar cel mai grav este că obiceiurile tradiţiile sunt asociate cu religia
    Rodica E+Rodica Elena Lupu
    Frumos spus,,,eu sunt mai directa...poate ca viata m-a invatat sa fiu asa, dar e sigur, apreciez sensibilitatea !
    Rodica Elena Lupu
    11:35+Mariana Popescu de ce este grav ? Dimpotriva să nu ne pierdem obiceiurile, tradiiţiile legate de, Crăciun - marea bucurie a Naşterii Domnului, Paşte- Bucuria Invierii şi toate sărbătorile care sunt religioase... Sănătoşi să fim şi atunci, da, viaţa este minunată, scurtă sau mai lungă, atât cât ne este dat să trăim pe Pământ. Duminică Binecuvântată!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi vom fi la Iasi la concert. Multumim, doamna, Rodica, toata stima!


    RăspundețiȘtergere
  3. Mergem si noi la concert, cu pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca in fiecare an vom fi la concert, cu pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne bucuram ca va putem vedea si la noi in oras, cu pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  6. Poezie si muzica, este ceea ce ne dorim. Cu pretuire!

    RăspundețiȘtergere