Powered By Blogger

sâmbătă, 21 februarie 2015

NICOLAE DABIJA şi FUEGO, la RADIO VOCEA BASARABIEI





Azi m-am simțit român deplin, pentru că sufletul românesc, cu bune și rele, e unul singur, e o singură voce, și aceea cuprinde, de vrem sau nu, și Basarabia, care simte și trăiește tot în limba română.
Cu bucurie am acceptat invitația Mariei Stoianov la Radio „VOCEA BASARABIEI” din Chișinău. N-am fost singur. Alături de mine a fost academicianul și poetul NICOLAE DABIJA, un spirit simplu în măreția omeniei sale și-a deplinătății artistice. Moldovenii ne-au răsfățat cu laude,dar pe lângă satisfacția de a le face o zi plăcută, am avut onoarea de a vorbi despre bucuria versului, despre felul în care acesta ne îmbracă simțirea.
Pentru Basarabia și pentru voi am lansat două cântece. Noi și speciale spun eu, dar verdictul îl acordați voi. Și pe lângă acestea, am multe alte surprize pentru primăvara aceasta. În cadrul emisiunii, în premieră, puteți asculta piesele „CÂT TRĂIM”, un imn închinat vieții, pe versurile lui Nicolae Dabija, muzica mea și aranjamentul talentatului orchestrator Ivan Linkovskii și „CÂNTA UN ARTIST”, ce are versuri scrise de Rodica Elena Lupu, pe muzica compusă de mine.
Mai jos, puteți asculta în exclusivitate, întreaga emisiune. Aștept ulterior părerea voastră despre piese. SEARĂ LINIȘTITĂ!

22 de comentarii:

  1. Am ascultat cu multa placere o emisiune de colectie...Foarte frumoase si emotionante cuvintele poetului Nicolae Dabija la adresa ta,cuvinte adevarate si binemeritate!! In ceea ce priveste noile tale cantece iti spun cu mana pe inima ca sunt superbeeee!!! In scurt timp vor deveni slagare,sunt convinsa de acest lucru...Felicitari,Paul,felicitari Nicolae Dabija,Rodica Elena Lupu,dar si orchestratorului Ivan Linkovskii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da doamna Dana aveti perfecta dreptate Rodica este un om minunat! Noi toata familia o iubim. Il pretuiim si pe Fuego si il ascultam cu drag! Doi oameni minunati in adevaratul inteles al cuvantului!

      Ștergere
    2. Multumesc Dana scumpa mea pentru aceste cuvinte calde, izvorate din inimioara ta! Sa ai parte de sanatate si de bucurii alaturi de fetita ta si de noi prietenii tai care te iubim!

      Ștergere
  2. Am ascultat emisiunea, a fosdt deosebita, iar melodia pe versurile tale minunata! Felicitarile noastre pentru tine si pentru Fuego, cu drag si aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ascultat si noi emisiunea, felicitari pentru noua melodie stimata doamna Rodica Elena Lupu! Cu tot respectul va urmarim cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. O emisiune de colectie, doi OAMENI deosebiti! Canta un artist este o melodie minunata! Cu aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rodica este omul cel mai minunat pe care l-am cunoscut,este femeia complecta,femeia care da culoare poeziei,versurile ei te fac sa traiesti momentul,sa vezi viata in culorile curcubeului unei zile noi!!!
    Multumim draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Simona, multumesc pentru minunatele aprecieri, te imbratisez cu drag suruioara si te iubesc! Sa ai parte de dragoste nu numai azi de Dragobete ci in fiecare zi lasata de Domnul pe pamant!

      Ștergere
  6. Am ascultat emisiunea, este minunata, iar ceea ce s-a discutat la adresa dumneavoastra meritati, sunteti un om deosebit! Sincere felicitari, cu aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  7. O emisiuine cum de mult nu am ascultat! Deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunata emisiune, doi OAMENI deosebiti! Ascultam cu placere repertoriul lui Fuego, iar piesele prezentate in prima auditie sunt SUPERBE!

    RăspundețiȘtergere
  9. O emisiune deosebita, doua piese in premiera superbe!

    RăspundețiȘtergere
  10. O emisiune de nota 10! Felicitari pentru cele doua melodii in prima auditie Fuego! Doamna Rodica sincere felicitari pentru versurile melodiei CANTA UN ARTIST!

    RăspundețiȘtergere