Powered By Blogger

marți, 9 aprilie 2013

SA IMPLETIM IUBIREA, versuri Rodica Elena LUPU, interpret FUEGO, muzica Marius Cristi POPA



11 comentarii:

  1. Superb melodie! Niste versuri care iti amintesc de iubirea adevarata si cred ca fiecare s-a bucurat de asa ceva macar o data in viata. Frumoasa colaborarea dumneavoastra. Va asteptam cu alte melodii, ne incantati de fiecare data doamna scumpa cu versurile ir domnul Fuego cu interpretarea de exceptie. Abia asteptam sa incepeti emisiunile la televiziune sa va vedem pe amandoi, ne faceti sambete sera fericite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos - sa impletim iubirea - minunate versuri, la fel linia melodica, iar Fuego ca de fiecare data la superlativ aceasta interpretare. SLAGAR!Felicitari, frumoasa colaborare: poet, compozitor, interpret - mai vrem astfel de cantece.

    RăspundețiȘtergere
  3. Versuri, melodie, interpretare la superlativ! Va multumim pentru aceste clipe minunate care ni le oferiti. Colaborarea voastra este minunata, continuati ca o faceti foarte bine. Trei romantici, trei artisti care pentru noi impletesc iubirea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Versurile dumneavoastra sunt din inima pentru inima si interpretate intr-o melodie creata de Cristi cu pricepere, de catre artistul sufletelor noastre, Fuego. O colaborare deosebita care va da roade, slagare!

    RăspundețiȘtergere
  5. deosebita melodia si interpretarea, versuri gingase, imagini si linie melodica placute. O colaborare care va da roade!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa impletim iubirea, noi doi mereu alaturi...versuri, interpretare si linie melodica, superb!

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunata poezie, minunat cantec, minunata interpretare. O colaborare deosebita Fuego, Rodica si Cristi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Versuri, melodie si interpretarea lui Fuego, minunate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubirea face viata minunata! Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo Rodica, Paul, Cristi!

    RăspundețiȘtergere