Powered By Blogger

duminică, 21 aprilie 2013

TOT MEREU...VERSURI, MONTAJ, RODICA ELENA LUPU








10 comentarii:

  1. Un poem dedicat celor care sunt departe de casa si cand se intorc sufera din cauza celor intamplate in lipsa lor. Regretul este mare, dar timpul nu se intoarce. Ne-ati impresionat doamna cu aceste versuri si imagini pe care le-ati derulat in clip pe Balada lui Ciprian Poeumbescu. Sensibilitate, traire, durere in inimi, o realizare deosebita. Asa este viata cu necazurile si bucuriile ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intoarcerea la locul natal dupa o lunga perioada de timp este dureroasa mai ales cand cei dragi ai tai s-au mutat intre stele. Versuri pline de parerea de rau a celui care revine acasa, versuri pline de durerea revederii casei parintesti unde nu mai este nimeni si a satului in care nu mai gaseste veselia de odinioara. M-a impresionat poemul, imaginile si Balada, pe care ati realizat video clipul stimata doamna. Nu am cuvinte, e trist dar adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce să spui după ce vezi clipul ăsta? De fapt nici nu îl poți urmări. Lacrimile nu se las stăvilite iar sufletul devine de plumb.
    Dureros este că aflăm de legătura noastră cu niște lucruri și fapte abia când nu mai există cale de întoarcere.
    Si mai dureros este, că, copii noștri nu vor simți niciodată durerea asta.
    Eu cel puțin așa simt de ceva vreme.

    Impresionant Rodica, ca de altfel tot ce este legat de sufletul tău.
    Cu prețuire,

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne, cata dreptate aveti! Am lacrimat citindu-va versurile iar videoclipul cu aceste imagini pe Balada lui Porumbescu este fantastic! Ce grea e despartirea de cei dragi si mai ales cand tu esti departe si nu ai posibilitatea sa ajungi in timp util la ei.
    Orice subiect, iubire, tragedie, drama, comedie, pus pe hartie de dumneavoastra iese ca la carte! Va citesc cu placere, multumesc si va doresc sanatate si putere de munca, astfel ca sa ii ajutati ca si pana acum pe cei care merita sa isi vada numele pe o carte draga doamna scriitoare si editoare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot mereu - dorul si gandul celui care este departe se indreapta spre locul natal...Trist, adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot mereu, atunci cand esti departe de locul tau natal si de ai tai cei dragi, suferinta este mare. Dureros dar adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa a fost sa fie...Cu parere de rau, dar acesta este adevarul! Speram intr-un viitor mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, dorul este mare cand esti departe...interesant poem!

    RăspundețiȘtergere