Powered By Blogger

joi, 25 aprilie 2013

RAMANEM AMANDOI, versuri Rodica Elena LUPU, canta FUEGO, compozitor MARIUS CRISTI POPA




13 comentarii:

  1. Superb este aceast cantec! Felicitari pentru versuri, muzica si pentru deoseboita interpretare, numai Fuego putea interpreta astefel acest cantec. Publicul din Moldova ilm apreciaza pe Fuego. L-am vazut si noi in concert, este minunat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate versuri, muzica de asemenea iar ceea ce canta FUEGO merge la inima! Frumoasa colaborre, succes doamna si domnilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac versurile, melodia si interpretarea deosebita a artistului nostru FUEGO. Felicitari doamna, colaborati cu un om minunat. La fel compozitorul este acelasi care a creat "Cat de frumoasa esti femeie" Succes va dores din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  4. Versuri, muzica, interpretare, minunate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un cantec aplaudat frenetic in salile de spectacole din luna martie in concertele prin orasele mari ale tari sustinute de Fuego, un artist desavarsit, iar la Chisinau a fost lansat in prima auditie in concertul din Palatul Culturii si apoi la televiziunea Nationala Moldova. Felicitari pentru versuri Rodica, pentru linia melodica Cristi si pentru deosebita interpretare Fuego

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunata melodie, versuri, linie melodica si interpretare la superlativ! O colaborare minunata, din care vor iesi melodii de neuitat, asa simt eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoasa colanborarea dintre cei trei.Va felicit sincer!

    RăspundețiȘtergere
  8. Poet, prozator, eseist, textier, jurnalist literar, realizator emisiuni radio si Tv, toate va definesc. Versuri incredintate unui artist adevarat si unui compozitor talentat. O melodie superba!

    RăspundețiȘtergere
  9. Versuri pline de sensibilitate si o dulce interpretare cea a lui Paul. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  10. Versuri superbe, muzica lui Marius si interpretarea lui Fuego la fel! Va multumim, un dar deosebit! Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  11. Deosebit este totul, te admiram pentru realizarile tale!

    RăspundețiȘtergere
  12. Frumos e putin spus, este minunat ascultam cu placere melodiile pe versurile dumneavoastra1 Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ramanem amandoi, o melodie minunata, interpretare la fel ca si versurile tale! Felicitari Rodica Fuego, Cristi Popa!

    RăspundețiȘtergere