Powered By Blogger

joi, 18 aprilie 2013

RAMANEM AMANDOI, versuri Rodica Elena LUPU, voce FUEGO, muzica Marius Cristi POPA








11 comentarii:

  1. Fuego, acest artist deosebit duce faima tarii noastre peste hotare. Frumoase sunt vesurile si colaborarea dumneavoastra cu minunatul Fuego. La fel muzica este foarte bine creata. Felicitarile noastre sincere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Versuri pline de iubire, muzica minunata iar Fuego atat in tara cat si in Moldova si peste tot in lume este laudat si apreciat la justa lui valoare. O colaborare poet, interpret, compozitor deosebita.Ramanem amandoi, ramane cu noi cu toti cei care stiu aprecia adevaratii artisti, iar aici va includ pe toti trei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Versurile sunt ca o manusa de potrivite pe aceasta melodie. Ramanem cu voi trei iubitori ai frumosului. Felicitari doamna poentru colaborarea cu acest mare artist Fuego. In tara si peste hotare Fuego ne respecta atat prin cantec cat si prin prezenta scenica. Va iubim si va respectam, un trio genial: poet interpret compozitor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plae. Este un blog reusit. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ramanem cu voi doi, cu melodiile voastre si cu tine Paul, artistul iubit de toti romanii. Versuri care incanta, melodie deosebita si o interpretare a la FUEGO!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe scena sau la televiziune, Fuego este un artist adevarat, iar versurile acestea deosebite in interpretarea lui pe o linie melodica la fel de frumoasa este superba!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari doamna Rodica, Paul si Cristi Popa, minunata piesa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunate versuri, o voce deosebita, muzica pe masura! Felicitarile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  9. o melodie superba..felicitari....multumesc mult ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place, felicitari dragii mei!

    RăspundețiȘtergere