Powered By Blogger

marți, 23 aprilie 2013

MISTER, versuri, montaj, RODICA ELENA LUPU






14 comentarii:

  1. Ce n-am da noi sa ramanem tineri, asa ca o primavara minunata descrisa atat de frumos in aceste versuri impletite cu imagini, pe muzica lui Vivaldi. Felicitari imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta este legea firii, anotimpurile se rotesc, numai noi oamenii dupa ce imbatranim nu mai intinerim. Tineretea ne-o amintim din cele ce ni le aducem cu drag aminte. Minunate versuri puse in imagini pe Anotimpuri, opera faimoasa a lui Vivaldi. Multumim doamna poetesa pentru aceasta adevarata incantare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un mister este aceasta revenire la viata a naturii in fiecare an, ceea ce nu se intampla cu noi oamenii oricat am dori asta, dar ne incanta de cate ori natura reinvie. Versuri minunate puse cu imagini potrivite pe opera lui Vivaldi. Ne incantati mereu stimata doamna si va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un adevarat mister este acest anotimp. Poem, imagini, fond muzical, minunate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Primavara mister al naturii, minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Primavara este un adevarat mister, ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deosebit poem, MISTER, primavara este cu adevarat asa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc tuturor pentru trecere si cuvinte! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Brodati prin versuri multicolore si inmiresmate, peisaje de vis ale fiintei, innobiland natura cu razele de soare cald pe care-l adapostiti in sufletul dumneavoastra, sunteti minunea mea draga si scumpa, maestra pe care in tacere cu pasi timizi o urmez, pretuindu-va si admirand tot ceea ce ne daruiti cu atat de mult har divin. Va imbratisez cu sufletul si va iubesc dincolo de cuvinte! O zi cu mireasma de mister si vers cald va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru frumoasele cuvinte suflet bun! Neapte linistita! Vise frumnoase sa iti legene odihna!

      Ștergere