Powered By Blogger

joi, 7 ianuarie 2016

WEEKEND CU PRIETENII, emisiune cu GABRIELA SONNENBERG si RODICA ELENA LUPU, moderator SIMONA CONSTANTIN - RADIO ROMÂNIA INTERNAŢIONAL


17 comentarii:

  1. V-am ascultat cu mare placere. Sunteti frumoase si inteligente, ne-ati incantat! O emisiune minunata. Cu aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot ceea ce ne daruiti este divin, sunteti minunata si va pretuiesc dincolo de cuvinte! Atunci cand sufletul este daruit in mici dovezi de iubire, aceste amintiri devin nemuritoare! Zi leganata pe brate de cant si vers!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca de fiecare data suflet cald si bun esti aici, cu drag si pretuire!

      Ștergere
    2. Mereu alaturi de dumneavoastra, si dincolo de spatiu si timp cu sufletul si gandurile mele, cu aceeasi pretuire! Va imbratisez!

      Ștergere
  3. Un interviu cu muzică frumoasă, care merge direct la suflet (Pasărea Colibri), cu teme de discuție decente, dezbătute sincer, fără arabescuri forțate, fără artificialitate. Simona Constantin este o profesionistă desăvârșită, care știe cum să mențină nivelul emisiunilor ei și cum să-și ghideze invitații, pe care-i alege pe sprânceană. Frumoasă ideea Doamnei Rodica Lupu de a readuce în atenția publicului această nestemată. Mulțumiri!

    RăspundețiȘtergere
  4. V-am ascultat cu placere, sunteti minunate! Sincere felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. V-am ascultat cu placere, Doamne ce frumos stiti sa puneti punctul pe i! Cu admiratie si respect!

    RăspundețiȘtergere
  6. SFARSIT DE SAPTAMANA FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

    RăspundețiȘtergere