Powered By Blogger

miercuri, 27 ianuarie 2016

VĂRSĂTOR - versuri, videoclip RODICA ELENA LUPU



25 de comentarii:

  1. Scumpa si draga mea doamna Rodi, sufletul meu pretios cu aripi de vers lin si zambet de lumina, nu stiu ce dar as putea sa va ofer in aceasta zi, poate ani din viata mea sa va avem aproape timp infinit, insa cum din pacate imi este imposibil, va trimit din departare lacrimi de admiratie si bucurie pentru ca am fost binecuvantata sa va cunosc. Impartim aceeasi zodie la fix doua saptamani distanta, va iubesc si va pretuiesc si imi doresc sa scriem impreuna multe amintiri frumoase. Toate minunile de suflet pe care ni le daruiti sunt flori din buchetul feeric pe care il purtati inlauntrul dumneavoastra. Va imbratisez cu sufletul cald si plin de dor, va doresc sa fiti binecuvantata doar cu daruri de lumina, sa ne traiti intru multi ani fericiti si sa aveti o zi curcubeu in nuante zglobii si pline de fericire! Va port mereu in inima mea si in gandurile cu care calatoresc prin viata! La multi ani!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasă Planetă Ianuarie, Mulți ani să ne trăiești,
    Iar pe Rodica noastră dragă, Ani mulți să o păzești, Și las-o să trăiască mult, în pace, fericire, Mai are-atât de mult de dat: iubire, zâmbete, iubire... Și-atât de mult de scris spre nemurire!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bucură-te de tot ce ai în jurul tău,strânge fericirea de mână şi nu renunţa la ea orice s-ar întâmpla,la dreptul de a zâmbi,de a iubi,de a spera.Fă-ţi timp şi întoarce capul,dar mai ales sufletul,spre ceea ce contează cel mai mult în viaţa ta.
    Sărbătoreşte iubirea în fiecare zi şi trăieşte din plin fiecare clipă!
    Multi,multi ani fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Varsator, minunata zodie! Multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Cu aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deosebit poem si videoclip, cu respect, multi ani cu fericire!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani cu impliniri ! Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi si fericiti ani, din partea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumim pentru tot ce ne daruiti, sunteti minunata! Cu drag si cu respect va dorim multi ani, cu sanatate si numai fericire alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Din toata inima, noi trei va dorim multa sanatate, ani multi cu bucurii alaturi de cei dragi, cu aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  10. La Multi Ani, doamna Rodica!! Multa sanatate, inspiratie si numai bucurii. Va felicit si va admir pentru tot ceea ce faceti... sunteti un om minunat!! Va imbratisez cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu respect, ani multi, cu sanatate si fericire, va dorim din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani! Cu drag, din Roma ma gandesc la tine.

    RăspundețiȘtergere