duminică, 18 octombrie 2015

MELANCOLIE, versuri, recită, montaj RODICA ELENA LUPUIncerc sa scriu pentru toti cei care iubesc poezia, caut sa cuprind in versuri atat bucuria cat si tristetea de care fiecare dintre noi am avut, avem sau vom avea parte. Asa este viata, are si usor si greu! Va multumesc pentru trecere si cuvinte. Cu pretuire!


18 comentarii:

 1. Melancolie...frumoase versuri, reciti minunat, frumos videoclip, felicitari! Cu drag, noapte linistita!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Melancolia...toti au sau vor avea parte de ea, asa e viata! Sa ai o saptamana cu impliniri!

   Ștergere
 2. Scrii minunat, felicitari Rodica!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Incerc sa scriu pentru toti cei care iubesc poezia, caut sa cuprind in versuri atat bucuria cat si tristetea de care fiecare dintre noi am avut, avem sau vom avea parte. Asa este viata, are si usor si greu! Va multumesc pentru trecere si cuvinte. Cu pretuire!

   Ștergere
 3. Cunosc poezia, avem acest volum de cand ai lansat aceasta carte la Madrid. Este deosebit. Toate poemele tale ne incanta! Cu drag te urmarim!

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumoase versuri! Feumos clip! Va multumim, cu stima!

  RăspundețiȘtergere
 5. Esti melancolic sau fericit, aceste stari sufletesti le poti gasi in versurile si in videoclipurile pe care ni le daruitio. Va multumim. Fiecare se poate regasi in versurile dumneavoastra. Cu pretuire!

  RăspundețiȘtergere
 6. Melancolic, trist, fericit, bucuros, de asta avem parte cu totii, asa este precum ne spuneti prin intermediul postaril;or pe care ni le daruiti si nu putem decat sa va multumim! Cu toata consideratia!

  RăspundețiȘtergere
 7. Mai e nevoie si de melancolie...uneori...toamna! Cu drag seara buna tuturor!

  RăspundețiȘtergere