sâmbătă, 14 iunie 2014

SA IMPLETIM IUBIREA - SAMBATA, 14 IUNIE, ORA 20.00 LA FAVORIT TV!Si sambata aceasta, emisiunea “FAMILIA FAVORIT“ vine ca o gura de aer proaspat, cu discutii captivante, cu imagini si figuri memorabile, invitati ce incing ritmurile si muzica de suflet. Toate ingredientele pentru ceea ce numim decenta in televiziune.
Tonic, mereu pus pe glume, curios si bine documentat, Fuego ne arata, in fiecare saptamana, o altfel de Romanie. Una cu artisti adevarati, una in care ne amintim de cei ce au facut performanta, incurajam talentul si descoperim valorile neamului nostru.
 Impreuna cu Valentina Herta, de mai bine de sase ani, simplu si modest, formuleaza bunul simt, iar cei ce le calca pragul se simt adevarati interpreti. Poate si de asta, publicul le e alaturi, atat din Romania, cat si din Republica Moldova ori diaspora.  
Sambata, incepand cu ora 20.00, show-ul va fi spectaculos. Alaturi de Fuego, care va  interpreta cateva dintre slagarele sale, printre care se numara “NUMAI TU“ si “CARNAVAL“, va veni o familie de artist, cu state vechi inmuzica romaneasca.
El fost membru al unei trupe de succes din anii 2000, NO COMMENT, ea, castigatoare la Mamaia si nume important al muzicii usoare – Carmen si Razvan Trandafir. Impreuna vor vorbi despre familie, proiecte, muzica, dar si despre cat de important este sa canti cu sufletul.
Cu suflet va canta si interpreta de folclor, Gheorghita Nicolae, cea care a preluat actualmente stafeta “ TEZAURULUI FOLCLORIC “, ducand mai departe cea mai longeviva emisiune din peisajul romanesc. Alaturi de ea, Paul Surugiu, isi va aminti si va depana amintiri, in rubrica “ AU FOST SI VOR MAI FI “, despre Marioara Murarescu.
Cea care a construit fiecărui individ, o cultură în ceea ce privește folclorul l, prin emisiunea realizată cu profesionalism, mai bine de 30 de ani. Probabil că fără inițiativele sale, fără conștiinciozitatea și dăruirea puse de-a lungul timpului în slujba cantului popular și a televiziunii, astăzi am fi fost mai săraci. Mai văduviți de cunoștințele despre tradițiile noastre, mai văduviți de un profesionist în televiziune, mai văduviți de muzica populară.
Prin Marioara Murărescu, folclorul a ajuns la public. Cu ajutorul său și al echipei sale, interpreții s-au făcut remarcați, transformând duminicile în sărbători unice, determinându-i pe cei din fața televizorului, cu mic cu mare, să împărtășească simbolurile României. Prin ea, folclorul și-a împărtășit tezaurul!
In platou, alaturi de cei amintiti, vor mai poposi: George Rotaru, in forma de zile mari, venit tocmai din America, Rodica Elena Lupu, cu al sau minut de poezie, avand acum in centrul rubricii pe Lucian Blaga, Maria Stoianov din Chisinau, care va veni cu doua surprize, doua interprete de exceptie.

Urmariti asadar, sambata, 14 iunie, incepand cu ora 20.00, „FAMILIA FAVORIT”, numai pe FAVORIT TV!

Asociatia Culturala Regal d'Art 

10 comentarii:

 1. Cu drag va urmaresc, este o emisiune deosebita moderata de Fuego iar momentele tale de poezie sunt minunate Rodica!

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. Multumesc, doamna Aura Maniu, noapte buna, cu pretuire!

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Multumesc, doamna prof. Ileana Radu, noapte buna, cu pretuire!

   Ștergere
 4. Emisiunile cu dumneavoastra in rubrica "De la intelepti citire" sunt minunate!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ne bucuram ca va vedem acum si noi pe internet!

  RăspundețiȘtergere