sâmbătă, 31 mai 2014

FUEGO - IUBESC O SINGURA FEMEIE
DE ZIUA COPILULUI, FUEGO LANSEAZA O PIESA SPECIALA DEDICATA MAMEI – “ IUBESC O SINGURA FEMEIE “ !

Vara vine intotdeuna cu premiere muzicale. Pana la o mult asteptata piesa de vara, de vacanta, Fuego nu sta locului si mai lanseaza o piesa. De aceasta data, este vorba despre un cantec dedicat fiintei supreme din viata fiecarui copil, icoanei care uneste gandurile si sentimentele, ocrotind din umbra parcursul lin - mama. Si nu se putea o ocazie mai speciala pentru a lansa melodia decat 1 iunie, ZIUA COPILULUI.
Piesa se numeste „ Iubesc o singura femeie ” si vorbeste despre legatura dintre copil si mama, despre felul in care cei dintai aleg sa pretuiasca pe vecie imaginea, gandul si sacrificiile celei de urma. Pe un sound fresh, melodios, cu inflexiuni moderne, Paul Surugiu ne vorbeste cu melancolie despre rolul mamei in viata unui copil, despre importanta acesteia pana in final si despre faptul ca oricand suntem copii, atat timp cat ne traiesc parintii si in special mama, la care ne intoarcem de fiecare data pentru alinare si pentru sprijin moral.
Melodia este realizata in colaborare cu Eugenia Carabut Andries, care a semnat si muzica si versurile, o talentata si devotata compozitoare din Republica Moldova, care scoate slagare pe banda rulanta, ea fiind si autoarea piesei ce anul trecut a facut furori in randul admiratorilor lui Fuego, fiind premiata si de RADIO ROMANIA ACTUALITATI – „ IUBIRE ”. Orchestratia poarta semnatura lui Vitalie Andries.
Cantecul poate fi ascultat incepand de astazi si pe NATIONAL FM, in Romania, dar si in toata REPUBLICA MOLDOVA, la principalele radiouri comerciale, acolo unde a intrat de mai devreme,in heavy rotation, pe JURNAL FM aflandu-se chiar in topul saptamanal.

„ Suntem copii mereu, in suflet, nefiind adulti daca nu ne pastram inocenta perioadei in care nu aveam nimic altceva decat vise marete, inocenta si determinare. Si fara doar si poate , leaganul copilariei vesnice il reprezinta mama. S-a potrivit ca lansarea piesei sa coincida cu Ziua copilului si mi-as dori ca fiecare copil si adult sa-i dedice mamei sale, maine, cantecul meu. Iubiti-va mamele, atat timp cat va mai pot suna, cat va mai pot dojeni, cat va mai pot zambi ! ” ( FUEGO )

Cantecul va fi inclus pe materialul discografic pe care artistul il pregateste impreuna cu Eugenia Carabut si care va aparea la inceputul anului urmator, avand incluse si melodiile anterioare : „ IUBIRE ” , „ VINO ” si „ STEA ” .
ASOCIATIA CULTURALA REGAL D'ART

8 comentarii:

 1. Mama, fiinta cea mai iubita de pe pamant, minunata melodie!
  Felicitari tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mama iti da tot ce in suflet are! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 3. CA DE FIECARE DATA FUIRGO NE INCANTA! MINUNATA PIESA, MINUNAT MONTAJ!

  RăspundețiȘtergere
 4. CA DE FIECARE DATA FUEGO NE INCANTA! MINUNATA PIESA, MINUNAT MONTAJ!

  RăspundețiȘtergere
 5. În viața noastră simplă, dragostea joacă un rol foarte specific. Acum suntem capabili să vă facem viața dragostei sănătoasă și nu are spațiu pentru orice tip de probleme. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul AGBAZARA TEMPLE OF SOLUTION. Mi-a ajutat să arunc o vrajă care mi-a adus amorul de mult pierdut înapoi cu 48 de ore care m-au lăsat pentru o altă femeie. puteți să-l contactați și pe el ( agbazara@gmail.com ) sau să îl sunați / WhatsApp pe +2348104102662 și să fiți fericit pentru totdeauna cum am acum cu experiența lui.

  RăspundețiȘtergere