Powered By Blogger

miercuri, 4 septembrie 2013

DA-MI LOCUL DOI - versuri TONY KLEIN, muzica MARIUS CRISTI POPA






13 comentarii:

  1. Versuri, voce, melodie toate pline de sensibilitate, de caldura, minunat! O colaborare frumoasa. Felicitari domnilor si mai bucurati-ne cu astfel de piese care ne fac sa simtim ca traim. Multumesc Rodica pentru acest videoclip minnunat pe care l-ai postat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce versuri minunate! Iar melodia si vocea interpretului sunt calde si duioase la fel ca versurile. Privind videoclipul simti totul, simti bucuria celui care isi implineste visul alaturi de iubita sa. Va multumim, va pretuim, minunata colaborarea dumneavoastra, trei artisti adevarati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua ! Nu pot sa spun decat ca este mai mult decat superb, minunat si bine realizat !
    Va doresc succes in continuare in aceste videoclipuri; versuri,muzica si realizatoare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Versuri pline de caldura, sinceritate si dorinta pentru o dragoste curata, care sa dureze toata viata.
    Minunat poem, minunata melodia si interpretarea.
    Iata o colaborare care ne incanta, ne face sa simtim ca traim, ca viata este atat de frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. O adevarata bijuterie muzicala. Felicitari imi place,este in ea tot ce vrei vers plin de dor, caldura si iubire, muzica plina de calm ce te destinde si o voce placuta si calda! Aceasta piesa cu siguranta va fi apreciata de publicul iubitor de muzica de calitate. Inca o data felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru frumoasele comentarii, meritul este al celor trei domni, poetul, compozitorul si interpretul.
      Prin acest poem se transmite dorul şi iubirea, bucuria iubirii. Versurile sunt pline de sensibilitate si de căldură. O colaborare deosebita între Tony Klein, Marius Cristi Popa şi Radu Ghencea. Videoclipul si această piesă superbă sunt ca un adevărat balsam pentru suflet. Superb!

      Ștergere
  6. Cu toata placerea am urmarit videoclipul si am ascultat melodia aceasta minunata cu versuri pline de sinceritate, da dor, dorinta si iubire, vocea interpretului fiind la fel de placuta iar videoclipul iti aduce in imagine exact ceea ce spun versurile, iubirea pentru toata viata. Multumesc tuturor este un dar deosebit, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos poem, frumoasa meloadia si interpretarea. Un trio genial, va dorim inspiratie si cat mai multe astfel de piese frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  8. Astfel de versuri si astfel de melodii trebuie create, sa simti, sa intelegi ceva atunci cand asculti. Deosebite versuri, pline de caldura, de dragoste la fel si melodia si vocea interpretului. O colaborare minunata Tony Klein, Marius Cristi Popa, Radu Ghencea, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc pentru minunatele comentarii, meritul este al lui Tony Klein, Marius Cristi Popa si Radu Ghencea, colaborarea lor a dat nastere acestei piese superbe! Eu nu pot decat sa iti multumesc Tony Klein ca mi-ai permis sa postez aceasta bijuterie muzicala pe blogul Dor si Gand.
    Succes, cat mai multe astfel de realizari pe plan poetic si muzical!
    SUPERB!

    RăspundețiȘtergere
  10. O PIESA DEOSEBITA, NE-A INCANTAT!

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari Marina, textierului si compozitorului!

    RăspundețiȘtergere
  12. Va multumim, minunata este atat interpretarea lui Radu Ghencea cat si a Marinei Voica. Felicitam textierul, interpretii si compozitorul!

    RăspundețiȘtergere