Powered By Blogger

joi, 2 mai 2013

Lansare carti - GLASUL INIMII roman, VOI TRAI...CLIPA versuri, lansare carti la Primaria Sectorului 2 Bucuresti - Rodica Elena LUPU





GLASUL INIMII roman, VOI TRAI...CLIPA versuri, 

lansare carti la  Primaria Sectorului 2 Bucuresti - Rodica Elena LUPU




12 comentarii:

  1. Am participat la lansarea cartilor dvs. a avut loc la Primaria Sectorului 2 Bucuresti. Ati lansat volumul de poezii VOI TRAI...CLIPA si romanul GLASUL INIMII, pe care le-am citit cu placere. Felicitari stimata doamna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate lansarile de carte, ale tale sau care le organizezi pentru autorii carora le publici cartile sunt minunate. Esti un om deposebit, nu pot decat sa iti spun succes in tot ceea ce faci si sa ai sanatate si putere sa mai editezi inca multe carti de acum inainte si scrise de tine si scrise de alti iubitori ai penelului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti un scriitor pretuit. Va felicitam pentru tot ceea ce faceti, va citim cu placere atat poemele cat si proza. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu se putea altfel. Un om ca dumneavoastra, un realizator radio atat de talentat merita astfel de distinctii. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. O lanbsare de carti organizata la Primaria Sectorului 2 Bucuresti, unde un numar mare de iubitori ai poeziei si ai romanului au fost prezenti.In astfel de situatii cultura isi spune cuvantul, minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu cartea editata de dvs. Multi s-au bucurat si se vor bucura sa le fiti editor. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. A gandi, a scrie, a sti, totul este lumina, totul este talent. felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am participat la lansarea cartilor dumneavoastra care s-a desfasurat la Primaria Sectorului 2 Bucuresti, unde peste 150 de iubitori ai cartii v-au aplaudat. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit acest roman, o Saga romaneasca, minunat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Avem aceste carti, sunt deosebite tat romanul cat si poemele! La cat mai multe carti, cu pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumos romaNn, o Saga românească...

    RăspundețiȘtergere