Powered By Blogger

sâmbătă, 4 mai 2013

PE ARIPILE GANDULUI - emisiune realizata de Rodica Elena LUPU, invitat special FUEGO - Radio Romantik



13 comentarii:

  1. Minunata emisiune! O reascultam cu plascere, doi oameni dragi sufletului nostru, care ne-au descretit fruntile si pe care ii primim oricand cu drag in casa noastra. Va pretuim, felicitari pentru promovarea muzicii, a culturii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut, este clar ca aceasta emisiune place, Fuego este iubit de romanii de pretutindeni. Asa trebuie, sa ne apreciem artistii, adevaratii nostri artisti. felicitari pentru realizare si invitatul deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumiri pentru aceasta emisiune pe care o ascult mereu. Iar invittatul special, Fuego care este iubit de romanii nostri atat cei din tara cat si cei aflat dincolo de granite, este deosebit, un artist desavarsit. Sa-l mai invitati, il iubim.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fuego este artist in adevaratul inteles al cuvantului, iubit de romanii de pretutindeni. O emisiune care ii uneste pe cei ce au in piept o inima romana, PE ARIPILE GANDULUI, frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fuego, un artist cu adevarat, un OM cu inima de aur. Doamna Rodica va multumim pentru aceasta emisiune minunata pe care o ascult cu mare placere. Sunteti doi oameni de cultura pe care ii iubesc si ii respect. Succes in tot ceea ce faceti si dumneavoastra si Paul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doi OAMENI pe care ii cunosc si ii apreciez. Va ascult cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un artist invitat intr-o emisiune este un deliciu pentru ascultatori si realizatori. Frumoasa emisiune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-a placut, doi oameni deosebiti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu admiratie pentru Fuego invitatul dumneavoastra. Il iubim si il apreciem, este din Turda, unde s-a nascut si a copilarit sotia mea! Este un artist in adevaratul inteles al cuvantului! Va pretuim sunteti minunati! Felicitari pentru emisiune!

    RăspundețiȘtergere
  10. Va felicit pe amandoi!

    RăspundețiȘtergere