sâmbătă, 23 septembrie 2017

Editura ANAMAROL, director Rodica Elena Lupu - Lansare carte "Am rămas doar eu", de Mihail Janto, la Biblioteca Metropolitană, Bucureşticu Carmen RădulescuCu Laura Niculescu

Rodica Elena, Mihailo Janto si Dona Tudor


Rodica Elena Lupu, Doina Bârcă

Mihail Janto, Rodica Elena Lupu, Carmen Rădulescu, George Corbu

Dona Tudor, Evelyne Croitoru, Ecaterina Cîmpean, Lucian Gruia, Elena Bolânu


Laura Niculescu, Rodica Elena Lupu, Doina Bârcă

Mihaela Moisa, Mihail Janto, Lucian Gruia

Evelyne Croitoru, Ecateria Cîmpean, Alina Stârcea

Ecaterina Cîmpean, Alina Stârcea, Mihai Costin

Autografe

Manuela Spătaru, Mihaela, Moisa Mihail JantoDan Bodea, Manuela Spataru, Mihaela Moisa, Mihail Janto

Doina Bârcă şi invitaţi la lansare

Prieteni, iubitori ai poeziei.
Nu noi alegem poezia, poezia ne alege pe noi...16 comentarii:

 1. Felicitari doamna Rodica Elena Lupu, CLIPA a fost traita cu emotie, intr-o seara de poveste. Va multumesc !

  RăspundețiȘtergere
 2. Minunata lansarem haideti si la noi la Cluj, va asteptam cu drag! Admiratie si respect pentru editoarea Rodica Elena Lupu, artista Carmen Rădulescu şi nu in ultimul rand pentru autorul Mihail Janto!

  RăspundețiȘtergere
 3. Pe cand o lansare si la Cluj? Va asteptam cu drag! Admiratie si respect pentru Rodica Elena Lupu, Carmen Rădulescu, Mihail Janto şi toti iubitorii de poezie prezenţi la aceasta lansare deosebită!

  RăspundețiȘtergere
 4. Excelentă lansare, Rody, Editura Anamarol şi Mihail Janto, autorul volumului "Am rămas doar eu", o după-amiază marcată prin frumuseţea cuvântului şi-a versului, un melanj de frumos şi creaţie într-o paletă vastă de emoţii şi-o atmosferă de poveste. Între iubitorii de carte se crează o relaţie specială, ca o taină nescrisă între suflete frumoase iar forma împărtăşirii luminii poeziei prin cuvânt este întotdeauna o minune, o primenire, o îmbogăţire. Atunci când există dorinţă, voinţă, bunătate şi iubire, se găsesc resursele, timpul, mediul, spaţiul potrivit pentru a dezvălui frumuseţea cuvântului. Arta ne-a fost călăuză, ca un fanal, un soclu de lumină, oferind sufletului meu privelişti minunate, încredere, speranţe şi putere. Compensatoriu, ca un argument valid, nimic nu poate îndestula mai frumos şi mai plăcut un om decât bucuria împlinirii şi-a dăruirii sale. Mării în bucurii şi neuitate frumuseţi în universul dragostei pentru poezie şi taina limbii noastre, felicitări şi mulţumesc vouă, Rodioară, Mihail Janto şi invitaţi voştri dragi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da,Laura scumpa mea, nu noi alegem poezia, poezia ne alege pe noi. Nu pot decat sa iti multumesc pentru caldele cuvinte, ai fost cu noi si voi fi alaturi de tine la lansarea frumosului tau volum de poeme, "Simplu", pe care l-am editat cu plăcere! Scrii minunat! Cu drag, cu pretuire!

   Ștergere
 5. O activitate minunata aveti si a dumneavoastra si a editurii! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 6. Stima, admiratie, respect, toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere